Интересно ми е защо някои културисти имат плочки които са доста навътре,а на други като Рони Колман са им като коремчета издадени напред?
То 20 години да тъпчеш растежен хормон... Не само мускулите ми и вътрешните органи растат. А пък при някои е и генетично. Ако си го стегна и аз мога така да го изкарвам даже пред гърдите (горните 2 реда) ама не ме кефи много![]()
Да ама не него пак му личат плочките,а аз като си го надуя изглежда като отпуснато.
Масата на плочките е голяма, а органите отвътре ги избутват да са по-напред. Иначе като няма мазнини, няма как да е отпуснато.
Това май при ендоморфите се получава щото гледам и Джей е така а при Арнолд са много навътре(спрямо гърдите)
Това за екто едно и мезоморфните типове е изключително неточно разделяне, тъй като повечето хора са преходни типове. За изпъкналата преса - разширена коремна кухина и изродска маса на пресата. Доста разваля пропорцията, но хората искат вече да гледат изроди на сцената у чудовищното измества красивото.
Това е гени+начини за трениране.
Така е. За тези които искат да гледат красиво си има състезания по боди фитнесПървоначално написано от Myrth
![]()
Според мен разширеният стомах е причината.Може и да бъркам ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen