- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- важно-какво е
Какво представляват живородните животни? Има го в уроците по биология, обаче въпраки че е някакво тъпо определение не мога да го разбера.
След бърза справка с Уикипедия мисля, че това са всички видове, при които ембрионът се развива в тялото на майката и тя го ражда.. НО не е сигурно деБиологията не ми беше силна
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Еми тея които раждат живо поколение,т.е. хората и останалите бозайници също акулите.А не тези които имат яйца и ги мътят и т.н.
Бозайниците - всички, които раждат живи малки, а не ги чакат да се излюпят.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И ние я имаме тая дума в учебника по Биологоия. Иначе това са животните, при които оплождането е вътрешно и майката ражда малките, с една дума това което каза JustUnforgivable. Живородни- от раждам живи.![]()
е не е синоним, защото живородните се оплождат вътрешно, ама не са синоними с вътрешно оплождане. вътрешно оплождане е процесът, който се извършва, за да се случи раждането или ддз![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Значи доколкото разбрах живородин са всички видове, при които малките се раждат направо "живи", без да се налага да се мътят, без метаморфоза и т.н..