- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам я завинаги до мен
[b]Сега ще ви разкажа за моята история, поразрових се и не видях друга подобна тема.
Тази година на морето се запознах с едно момиче. С нея открихме доста общи интереси и в последствие разбрах, че тя е момичето за, което винаги съм мечтал- хубава, умна, чаровна, усмихната.
Всеки миг, всеки ден прекаран с нея беше по ценно от всичко което имах. Чувствах, че мога да я пазя до мен, да се чувства сигурна ... Ноо, ето я и тъжната част- Тя се намира на 120 кл. от мен и това е ГОЛЯМА пречка, за бъдещето ми с нея.
Всеки ден поддържаме връзка, по телефона, по скайп. С нея съм си споделил всичко ценно за мен, както и тя на мен. Имаме толкова МНОГО общи неща, че понякога се чудя дали въобще е възможно това.
За мен ТЯ е ВСИЧКО.Не съм мислил, че някога ще обичам, нооо ето НА. И мен ме сполетя този късмет.
Слънце, Обичам те !!!
Толкова си заблуден, че не искам да коментирам..
Та...вие виждали ли сте се (НА ЖИВО)?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами не се отказвай каквото и да става!!!![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Брато кво се тревожиш за 120 км тва са нищо с моите 489Преди година се запознах с настоящето си гадже
![]()
а сега учим на едно и също място и сме заедно
![]()
Успех! Дано да сте заедно
![]()
![]()
Моята история е същата, само че, не ни пречат толкова километри. Не съм си представял, че може да съществува нещо подобно. Пожелавам ти късмет. На колко години сте?
Няма невъзможни неща, имах връзка, при която ни деляха 150 километра..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И нас подобно като на chemist9009 ни делят 430 километра и се виждаме на две седмици за по един уикенд... ама тва не бива да е пречка, дори напротив. Така нещата са по-интересни, има ... интрига, така да се каже. Донт Гив ЪП!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527