.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Може би страх,от това което сам усещаш..

Не знам дори защо пускам темата,може би защото се чувствам адски объркана.Не знам какво искам,на какво съм готова отново да жертвам всичко....С приятелят ми сме заедно от година и нещо,която протече с всичките си хубави и лоши моменти.Търпяла съм толкова много болка,до толкова че не виждах колко сама се наранявам...След всичко,се бяхме разделили за едни дълги 6 месеца...в които хем изпитвах омраза,хем тъга,хем носталгия по това което съм изгубила...Но ето преди месец с него отново се събрахме,от различни градове сме(никак,ама никак не е лесно...)Още същия месец се видяхме,той дойде у нас за едни 2 дена-в които си прекарахме повече от страхотно.Но дойде и момента в които той си отиде,и почна тъпото пренебрежение,почти никакво внимание..Не се чувахме с дни...И аз усещах всичко,какви ли не мисли ми минаваха през главата.Като го питах има ли друга,какво става с нас...и хиляди въпроси.На тях ми се отговаряше с това,че няма нищо и всичко си е както преди...До днес,каза ми че от няколко дни имало момиче за което мислел ,супер сладката и тем подобни,която се оказа от неговия град,но нямало да се получи между тях,защото ме имало мен...Всякаш огромна буца заседна в гърлото ми,а сълзите ми просто не спираха.Знаех си ,че отново ще ме остави,чувствах се адски предадена..Каза ми ,че искал да е с мен ,че бил свикнал с мен и че ме обичал,но сметнал за правилно да ми го каже..
    Кажете ми как трябва да го тълкувам това?!...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

По скоро не всичко е както преди. Доста неща във връзката ви са се променили и според мен е въпрос на време да се разделите. Ти сама го каза - свикнал е с теб. Не знам защо при положение, че виждаш колко самата ти се нараняваш, продължаваш да бъдеш с него... а това, че сте от различни градове прави нещата още по-трудни. Може би е време да го пуснеш да си отиде и да освободиш и себе си от тази зависимост.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Била съм в същото положение и аз като теб не знаех къде се намирам и как да постъпя. Направих глупостта да продължа да се боря за нас, и до днес мисля, че беше огромна грешка, защото след безбройните пъти, в които ме е наранил, днес се чувствам празна, без всякакви чувства, макар и с него.

Това момче не оценява какво има до себе си. Моят съвет е да го оставиш. Знам колко е трудно, но не знаеш колко много ще си спестиш. Нищо няма да бъде както преди, дори той да се държи добре с теб, винаги тази буца ще е заседнала на гърлото ти, че може утре да ти се обади и да ти каже, че вече н е иска да сте заедно или пък изобщо да не ти се обади. Този страх е ужасен и съсипва връзката тотално. А най-лошото е, че ти си тази, която ще страда, а не той.
    Задай си въпроса има ли смисъл да тормозиш себе си? Щаслива ли си с него както преди? И ще можеш ли да преглътнеш всичко?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Няма смисъл да продължавате, колкото и да го обичаш щом един път сте скъсали и то за такъв период от време, не мисля че нататък ще продължи добре. Вземи само за пример " нищо няма да се получи защото те има теб" и ти си единственото нещо, което му пречи да е с нея.. престани да се измъчваш и сложи край, ще бъде най-добре и за двама ви ) !
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен те дразни. Мъжете имат различни разбирания от нашите. Даже не е изключено да е искал да ти направи комплимент т.е. с това да е искал да ти каже, че си важна за него и не би те оставил за друго момиче. Разбира се, някои от момчетата са доста нескопосани в опита си да ти кажат нещо хубаво, така че не мисля, че трябва точно за този случай да се разстройваш.

Животът е адът описан в Библията!

А пък според мен е казал, че ти си единственото нещо, заради което няма да се получи с нея, за да ти намекне, че дори и да има симпатии към друга ти си по важна.. И все май наистина нямате бъдеще.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Не е трябвало отново да се събирате, сега нещата стават още по-трудни, тъкмо си започнала да го забравяш или поне да свикваш без него. Значи не мисля че неговата постъпка е била много на място. Все пак незнам какво той очаква от теб като ти казва това?! Разрешение да я покани да излезнат ли?! не е било правилно да ти го поставя така въпроса. Не се наранявай и събери куража да прекратиш нещата. Връзките от разстояние са невероятно трудни за поддържане.

Мисля, че ще е добре момче да даде мнението си,видяхме доста гледни точники тъй че

Това момче не оценява какво има до себе си. Моят съвет е да го оставиш. Знам колко е трудно, но не знаеш колко много ще си спестиш. Нищо няма да бъде както преди, дори той да се държи добре с теб, винаги тази буца ще е заседнала на гърлото ти, че може утре да ти се обади и да ти каже, че вече н е иска да сте заедно или пък изобщо да не ти се обади. Този страх е ужасен и съсипва връзката тотално. А най-лошото е, че ти си тази, която ще страда, а не той.
    Задай си въпроса има ли смисъл да тормозиш себе си? Щаслива ли си с него както преди? И ще можеш ли да преглътнеш всичко?

Това е истината
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си