Висока съм 173. и преди бях 65 кг. ... с много упражнения ( по 2 часа на ден ) свалих 10 килограма от миналата година по това време до тази пролет ... лятото бях 54кг, но сега съм около 55 и нещо - 56 ... започнах да хапвам доста и понадебялх с около 2кг. ... това наистина много ме дразни ... тъпча се като луда, не знам какво ми става, направо съм като бременна ... искам да стана пак 54 или 53 кг., но ме мързи да правя отново толкова много упражнения ... искам да сваля главно от корема и паласките ( не че имам кой знае какво де, но искам да съм перфектна ) ... та въпросът ми е с какъв режим на хранен мога да постигна това и някакви ЛЕКИ упражнения, ако някой знае ... ако ям птлнозърнест хляб, Активия-закуска, ябълки, салатки + някакви упражнения ? ... КАКВИ ВИДОВЕ ЗДРАВОСЛОВНИ САНДВИЧИ ЗНАЕТЕ ? (освен този с пуешкото и марулята ) ... та това е общо взето - аааа и след колко часа вечер не се ядеше ?
П.С. Ако някой ми предложи някакъв здравословен режим на хранене, ще съм му много благодарна
Мерси предварително