- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса!HELP!!!
Косата ми попринцип е правa но отзад имам няколко къдрави кичура.С какво ли не я правя че да се изправи- със сешоар, с маша, с преса, изправя се но само за 1-2 часа. Кажете ми за някакъв по-издържлив начин за изправяне.
P.S Моля без обиди!
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ако пресата ти е евтина и не особено силна, може това да е проблема. По-скоро си е от твоя тип коса. Пробвай да я фиксираш с гел, пяна, вакса и т.н. , но и не очаквай чудеса в това време.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
И според мен е от пресата.. аз също имах такъв проблем,но си купих по-мощна преса и определено съм доволнаПървоначално написано от AraBella
От пресата е!Моята коса е чуплива и предполагах ,че лесно ще се изправи.Обаче първият път беше ужас-изправи се да,но като цяло не си личеше особено,а като се прибрах от училище нямаше и следа от изправянетоВзех си по-хубава прлеса и сега резултата е блестящ всеки път и е дъ лготраен
![]()
![]()
професионална преса,не и керамична
не се изказвай неподготвен,прасе
Кво сатав тука бе, последните дав дни само еднотипни теми за изправяне на коса.![]()
Най-вероятон пресата ти е скапана или просот ен можеш да си изправиш косата като хората отзаде, щото не виждаш..
Купи си хубава преса, за да изправя добре.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BaffaLsc
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
моята преса също не е хубава, но когато си я изправям от по на горе близо до корените почти стои цял ден права![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Най- вероятно е от пресата. Купи си по- добра или ако ти е трудно да се изправяш отзад, помоли някого.
...естествено, че е от пресата![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Уредите ми не са евтини, напротив- хубави и скъпиИ не се правя сама. Но косата ми е доста гъста и явно затова не издържа дълго време изправена.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Изправяй първо долните пластове, после горните.Първоначално написано от lili12