- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Определено ми е много спешно..
Хора,обзе ме няк'ва параноя..Такам,косата ми пада на кичури буквално на кирури , идея си нямам какво да правя.. Хининовата вода я изключваме,щото тя освен за разтеж за нищичко друго не ми помогна.. Тривитаминола го търся вече 2ра седмица,не намирам аптеки, но се оговорих с един фр. той да ми го вземе .
Та въпросът ми е може ли ТРИВИТАМИНОЛА да си го нанеса в корените да стоя така ( колкото време е неоходимо) 1/2 часа и после да си измия косата.. Или е задължително с маска?
Да знам,че има много такива теми .. но аз искам конкретен отговор и наистина ми е спешно,никога ама никога не ми е падала по толкова много коса , направо се побърквам :/ Някой ако знае нещо друго за справяне с косопада да драска.. Благодаря на отзовалите се !
ла-ла-ла
До колкото знам е препоръчително да е с маска,но не бива да прекаляваш с тривитаминала,ако не искаш да останеш съвсем без коса.В маската е добре да се слага само по една лъжица тривитаминало.Иначе може да се получи обратен ефект.
Добре , а някоя по елементарна маска?
П.с. косата ми е суха и ''буйна''![]()
Смисъл има едни маски с газ , с мас .. а аз от мас повръщам , тъй ,че изкл. а газ ако внеса в къщи да си слагам на главата, майка ми ще ме прати подяволите .. : ) тъй,че ако някой има изпитана маска по елемнтарна ако може да драска![]()
ла-ла-ла
Аз винаги си правя тази:
1 суп.л зехтин
1 суп.л оцет
1 жълтък от яйце
1 суп л. мляко ако искаш
това е нормална масказа подхранване аз добавям към нея и една лъжица хума и витамин А,но не е задължително.
СПЕШНО отиди на лекар да ти изследват хормоните!! Ако ти пада наистина на кичури косата, не е нормално, дори за сезонен косопад, с домашни маски нищо няма да направиш!
Мацка,ако ти пада толкова по много не с ебави ами отиди на лекар,за да не е нещо по-сериозно и да не е твърде късно.Аз ти препоръчвам да не се мажеш с нищо докато не идеш при специалист!Стискам палци![]()
Отивай на лекар и спри да ползваш всякакви маши, преси и т.н. Не е нормално на кичури да ти пада косата.
машиш се в корените и може и по самата коса да сложиш,стоиш 2 часа със овита найлонова торичка на главата,миеш я 3 пъти,щото е мазен и не се измива с два пъти шампоан,аз слагам и маска,сгъстява се,но ако наистина много ти пада иди на лекар.
според мен си за лекар.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Като ти пада така косата НЕДЕЙ ДА И СЛАГАШ НИКАКВИ ХИМИИ. Иди на лекар да видиш от какво, може да е от стрес също но сега не ти е момента да се мацаш с Тривитаминол. Иначе можеш да го слагаш и в маска от магазина.
Ами в началото беше малко но вече повече от месец продължава да пада.. Спрях да ползвам пресата и само я връзвам.. :/ Напоследък като се разреша просто само едно дръпване на гребена и целия е в кълбо косми.. адски много пада, имах ужаасно бухнала коса,гъста.. сега е рядка та няма на къде :/ адски оредя..
Наскоро се оказа,че имам анемия и казаха ,че може от анемията да ми пада косата.. Винаги лекарите съм ги оставяла в краен случай и мисля първо да пробвам с тривитаминола или незнам идея си нямам , объркана съм..
А отколкото до това,че е от стрес - ами не съм се стресирала, обаче смело мога да твърдя ,че напоследък хвърлих и продължавам да хвърлям адски,ама адски много нерви..
ла-ла-ла
Абе казвам ти че не е сега времето да се мажеш с тривитаминол, най-много да ти опада цялата..
Ами като имаш анемия е ясно. Трябва да я излекуваш, защото може да стане още по-зле. Отиди на лекар - ако в такива случаи го оставяш като краен вариант, а очакваш от форум да ти помогне няма да стигнеш далеч.
Лекар!
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ЛЕКАР!
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
БЕЗ ТРИВИТАМИНОЛ! БЕЗ ДОМАШНИ ОТВАРИ И МАСКИ! ТИ НАЛИ ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ НЕ Е ПРОСТО МАЛКО ПРОБЛЕМЧЕ??? ИДИ НА ЛЕКАР И ТВА Е!!!
БЕЗ ТРИВИТАМИНОЛ! БЕЗ ДОМАШНИ ОТВАРИ И МАСКИ! ТИ НАЛИ ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ НЕ Е ПРОСТО МАЛКО ПРОБЛЕМЧЕ??? ИДИ НА ЛЕКАР И ТВА Е!!!
Косопадът попринцип не е толкова страшен, но може да е необратим, ако в семейството ви сте предразположени към косопад. Ако не се лъжа хормоните андрогени са виновни за това, така, че може да отидеш да ти ги изследват. Може да е от хранителни нарушения, ендокринни заболявания и още много други. Боядисване, преса, сешоар. Лекарствата също. Отиди на лекар, докато не е станало твърде късно.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."