.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Немска овчарка

Здравейте искам да си купа немска овчарка но как да бъда сигурен , че е породиста

http://www.topobiavi.com/index.php?a...pic_id=6224350

1 от 3 те кученца е .. но кое немога да ви кажа и ми казват че е 100% породисто , породистото има ли си някакви отличителни белези от мелеза или ... искам като го видя на живо да разбера дали е породисто ...

100% породисто от някой развъдчик за немски овчарки.
    Така по обяви всеки ще ти каже, че кучетата са 100% породисти, но никога не може да си сигурен.

Развъдчиците обикновено издават и документи за родословие, обаче кученцата са доста по-скъпи
    Ама не разбирам какво е значението дали ти е 100% чиста породата - все пак кучето е приятел, а не нещо, с което да се фръцкаш
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на EarthShaker
    + това при тия 'породистите' с 'родословие' доста често се оплождат близки родове и се получава, ако не кръвосмешение, то доста кекави и глупави кучета.

По-далечните гени винаги са по-добри. Мулатите са красиви, мулатите са мелези. хахахаха

Чистокръвните също си имат характер и маниери и са по - трудни за отглеждане.Поне аз така знам

Толкова ли е важно да е ТОЛКОВА породисто?

Съгласен с шейкъра. По-'расовите' кучета винаги са били по-болнави и по-слабички.

Ако искаш здраво куче, а не нещо, с което да демонстрираш колко си як, няма да ти пука точно колко % има кучето аристократична жилка в себе си, кой му е прародител и тн

..

еми да но по добре да дам 300 лв и да знам ,че е чистокръвно отколкото да си дам парите за мелез , аз ако искам да си взема мелез това е лесно но е не това целта

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Ако толкова държиш да е с родословие влизаш в дог.бг намираш си легитимен развъдник и питаш дали имат бебета,но 300 лв предполагам,че няма да ти стигнат.

пп кучетата с родословие били болнави що за глупост?!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    доста често
    не е правило, но съм виждал бая такива.. пък и от генетика се интересувам доста

'породистите' кучета не обичат стопаните си по-малко от тия без документи с родословно дърво до 15тото поколение, мога да уверя автора на темата хах

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    [quote=EarthShaker][quote="EarthShaker" 'породистите' кучета не обичат стопаните си по-малко от тия без документи с родословно дърво до 15тото поколение, мога да уверя автора на темата хах[/quote]

Аз даже съм забелязала, че непородистите кучета са по-обичливи от другите

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си