.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Как да накарам приятеля ми да си смени стила на обличане ???

От 3 месеца сме заедно с приятеля ми и все още нямам смелостта да му кажа,че се облича УЖАСНО.Кажете какво да направя без да му го казвам директно

Щом го обичаш трябва да го приемеш такъв, какъвто е! Все пак външния вид не е най- важното нещо ....

И все пак щом е толкова голям проблем, за рождения му ден или някакъв друг повод му подари някаква дреха. Също излезте заедно по магазините, предложи му дрехи, които да пробва и които на него също да му харесват ... намекни му

Супер фен Аватара на Di
    обличай го ти,обаждай му се и му казвай как ти харесва да се облича
    не се изказвай неподготвен,прасе

Обичай го такъв, какъвто е.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Като се облича ужасно що седиш при нeго 3 месеца? .. Оставяйй го и си намери някой манекен ако това ти е толкова голямм проблем.. не знамм простoo
    I don`t care .. ;] ..

Banned Фен
    Е, как си тръгнала с него тогава? Странни птици сте вие жените. Остави го да е различен, не е нужно всичко да е еднакво, разбираш ли?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Като се облича ужасно що седиш при нeго 3 месеца? .. Оставяйй го и си намери някой манекен ако това ти е толкова голямм проблем.. не знамм простoo
    К'во против манекените имаш ? Нещо май комплекси избиваш
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на razores
    В тоя форум май само комлексари останаха
    По темата - Излезте заедно по магазините и му покажи какви дрехи харесваш момчетата да носят или нещо такова. Просто му намекни

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

+1

и аз съм манекен... но не се обличам с най новата мода и по най-"гъзарския" начин.... а и ако искаш да си до него и си вече 3 месеца ще тряя да го понасяш такъф какъфто е

Не избивам нищо а изразявам мнение!! А и не виждам никъде да съм казала нещо против манекените .. така че не виждам за какво се хващаш :P
    I don`t care .. ;] ..

Ако наистина го харесваш-няма да искаш да го променяш

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не избивам нищо а изразявам мнение!! А и не виждам никъде да съм казала нещо против манекените .. така че не виждам за какво се хващаш :P
    Сторило ми се е значи че се заяждаш.Моя грешка
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Сторило ми се е значи че се заяждаш.Моя грешка
    Eмии..да, явнo си сбъркал
    I don`t care .. ;] ..

Божеее, ебати лиглата.. Както иска да се облича, кво ти пречи? Тва променя ли по някъв начин характера му примерно .. Пффф...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    "По дрехите посрещат, по акъла изпращат", явно тази максима нещо не е влезнала в сила в твоя случай. Проблема си е лично твой, да си мислила като си тръгнала с него.

Животът е адът описан в Библията!

О божеее... какво против момичето имате бе? Тя не е казала, че не го харесва и с тези дрехи, просто иска да ви каже, че може би ще е по-секси в други!!

По темата - по-горе има много верни коментари .. просто му намекни.
    Ако пък не схване - харесвай си го такъв какъвто е !

Стига с тези глупости да го остави какъвто е.Говорим за обличане, не е като изобщо да не е важно.Все едно повечето от вас не са променили с нещо приятелите си по характер, а тук за едни дрехи се правят,че няма значение.И не казвайте, че ако видите някой зле облечен, няма да го изкоментирате.
    Ако се облича наистина ужасно? Да го остави така ли?
    Сподели му какъв тип облекло ти харесва, кажи му, че еди си кое би му стояло готино, секси.Някой път излезте заедно по магазините.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Излезте заедон по магазинти и му кажи, че еди какво си би му седяло добре. Подари му някаква дреха за някакъв повод. Кажи му какви дрехи харесваш.. просот му намекни някак.
    А какво по-точно е ужасното на неговото обличане? Той как се облича?

Цитирай Първоначално написано от silberweisse
    Щом го обичаш трябва да го приемеш такъв, какъвто е! Все пак външния вид не е най- важното нещо ....

И все пак щом е толкова голям проблем, за рождения му ден или някакъв друг повод му подари някаква дреха. Също излезте заедно по магазините, предложи му дрехи, които да пробва и които на него също да му харесват ... намекни му
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен
    Приеми го такъв, какъвто е.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Добре, бе..Дай 1 снимка да видим голямата работа..Къв му е стила на обличане, че се е обличал УЖАСНО? ?!?!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от Di
    обличай го ти,обаждай му се и му казвай как ти харесва да се облича
    кой ще я слуша нея,как и харесвало той да се облича?ами ако на него пък му харесва,кво ? секи си има стил и свойте предпочитания !

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Опитай се да му намекнеш, обиколете магазините и му кажи какво ти харесва. Ако не стане, му го кажи директно че не ти харесва как се облича. Ако не пак не иска да се промени дори малко, ще трябва да го приемеш. Това не е най-важното, но едва ли момичетата тука биха искали приятелите им да ходят с вълнени пуловери плетени от баба им, стари джинси и 10 годишни кубинки

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ти харесваш/обичаш него, а не стила му на обличане, нали?
    Значи няма значение как се облича. Той ще е пак същия човек.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

миличка аз имам същия проблем... просто му кажи например ако носи много анцузи му кажи мило много си хубав с дънки и той ще сложи ще видиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си