.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ggb

Кисело мляко

Здравейте!Искам да сваля няколко кг и от три седмици правя един режим от плодове,ориз със зеленчуци,зелен чай и АКТИВИЯ,но като прочетох мненията на потребителите нещо се обърках..тъи като казаха, че има захар,нездравословно и нямало никакъв ефект за корема или за диета.
    Бих искала да изкажете вашите мнения какви млечни продукти предпочитате и кое кисело мляко съдържа по малко съставки и е полезно за отслабване.
    Ще съм мн бл,ако ми отговорите!
    at least it was before i fucked everything up

Голям фен Аватара на Sunshin3
    обезмаслено кисело мляко, не и Активиа

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Точно пък обезмасленото е хипер адски гига вредно-егати неуките
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на mokka
    Верея 0,1 %, обезмаслено е, закусвах с него и мюсли

Град
    и пак да кажа-няма голяма разлика в калориите-но видиш ли малките проценти са врееедни,оф мн зле

Ми по принцип диетично кисело мляко, е това, в което няма захар и е нискомаслено.Аз си купувам култура 0,1 % , има и на верея, но на култута повече ми харесва вкуса.И тези млека наистина са подходящи за отслабване, защото на майка ми един колега като беше на диета си ядеше само от тях и тама и други диеитчни неща (меса и зеленчуци) и отслабна много и видимо.
    Също много хора препоръчват при диета да се пие и нискомаслено прясно мляко, но на мен ми е много гадно да пия прясно мляко 0,1 %, просто е като вода и си купувам 2 %, но и 2 % да пиеш пак ще отслабнеш!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Точно пък Активия е всичко друго, но не и кисело мляко. Активия, както и киселото мляко "На Баба" се произвеждат от Данон, което също не го категоризирам като кисело мляко. В крайна сметка, нито едно от трите не е истинско кисело мляко. Не яж обезмаслените, нито са диетични, нито са полезни. Най-добре купувай такова на което пише, че е със жива закваска и е богато на лактобацилус булгарикус .

Мега фен Аватара на Infinity
    Преди няколко дни пробвах Култура с Калций 0,1 % .
    Хареса ми , но попринцип не си падам особено по обезмаслените млека. Любимото ми кисело мляко е Верея Екстра. Има всички полезни млечни бактерии и има вкус точно истинска кисело мляко , каквото обичам. Имам възможност да хапвам и истинско сто процента домашно кисело краве мляко , но то пък ми е прекалено " натурално " някак.. Верея Екстра е 3%.
    To infinity and beyond.

Благодаря ви за бързите отговори!
    От утре нататък съм с Верея-0,1

Град

Цитирай Първоначално написано от ggb
    Благодаря ви за бързите отговори!
    От утре нататък съм с Верея-0,1
    Добър избор според мен

ммм, аз пък намерих от къде да си купувам истинско мляко - и кисело и прясно
    иначе правиш голяяяяма грешка с това нискомаслено мляко, по-добре взимай най-малко 2%

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз също споделям мнението , че обезмасленото мляко не е полезно.
    Ако не искаш да е пълномаслено , то поне предпочитай нискомасленото.
    Всъщност преди време бях челя някъде едно много логично обяснение , затова как организма се запасява с мазнини , когато не му бъдат предоставяни , а смятам , че млякото е един полезен начин да си снабдиш организма с мазнини + яйцата , също.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Някои обезмаслени млека имат вкус на вода.

От Активия май наистина полза няма,ама аз си го ям Естествено най-доброто кисело мляко си е домашното-знаеш,че е естествено От нискомаслените аз препоръчвам Култура Успех

Супер фен Аватара на zoreto
    на мен нискомаслените млека не са ми вкусни,а и не са полезни.Аз ям кисело мляко 2% на различни марки ,но Хипноза ми е фаворит за сега,а прясното мляко 0,1 е просто някакъв ужас, 1,5 на my day е мн добро

Град
    София
    Аз пък обезмаслените кисели млека изобщо не ги броя що за кисело мляко е това изобщо ?! А истинското кисело мляко има доста полезни свойства и мисля, че е по-добро.

баба ми като беше идвала преди време беше донесла една кутия прясно мляко 0.1 % и аз си направих експеримент, пих няколко глътки вода и след тва няколко глътки от млякото и извода е, че не усетих никаква разлика, след тва пих и истинско домашно мляко и от тва измисленото и да ви кажа разликата е огромна, бях си купила кисело мляко култура 0.1 % и на дъното имаше бял прах, имам чувството, че тия млека са на принципа на степчетата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    бях си купила кисело мляко култура 0.1 % и на дъното имаше бял прах, имам чувството, че тия млека са на принципа на степчетата
    Белия прах си е направо сухо мляко . Просто обезмаслените и нискомаслените са пълни с нишесте, сухо мляко и разни там бъркочи .

Град
    София
    Хахахаха вие ме убивате.Все едно разликата в калориите на 0,1 процента маслени млека или 2-3 процента е ОГРООМНА.Истината е,че няма кисели млека на пазара,които наистина да са такива,но при всички положения по-високо маслените са по-добрият вариант.Ама аз те съветвам първо да почнеш диетата и да спреш чипсове,шоколади и тем подобни,а после да мислиш за това колко процента да ти е млякото

Миличка.. отдавна съм спряла с въглехидратните храни като чипса,пържолите,сладките и т.н.Направих темата с цел да препоръчате хубаво кисело мляко, защото в повечето всекидневни менюта за отслабване видях,че е препоръчително да се яде по една кофичка.
    Жалко, че всички храни развалиха като почнеш от сиренето до хубавия натурален шоколад

най-хубаво домашно

Град
    София
    Миличка.. отдавна съм спряла с въглехидратните храни като чипса,пържолите,сладките и т.н.Направих темата с цел да препоръчате хубаво кисело мляко, защото в повечето всекидневни менюта за отслабване видях,че е препоръчително да се яде по една кофичка.
    Жалко, че всички храни развалиха като почнеш от сиренето до хубавия натурален шоколад
    Ами супер тогава,аз го казах,защото повечето момичета правят големи планове,само че до никъде не стигат,добре е че имаш воля
    А за храните и аз съм супер разочарована и поне разни млечни продуцти баба ми ни праща и в началото ми бяха адски гадни,само че сега купя ли си от магазина мляко все едно пия водя

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Миличка.. отдавна съм спряла с въглехидратните храни като чипса,пържолите,сладките и т.н.
    абсолютен леш си, 'миличка'.. хахахаха

малкото калории не означават ползено, киселите млека със слабителни (активия) - също. въглехидратите, както белтъчините и мазнините, са нужни на човешкия организъм, за да функционира нормално.

бягайте във фитнеса или парка, вместо да се гаврите с телата си.

пс: въпросните 0,1% млека са чиста химия. и са канцерогенни

"Обезмасленото" мляко всъщност не е никакво мляко. Както и тези в кутиите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си