- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имали ли сте лоши преживявания с полицията?
Арестуваха съквартиранта ми за влизане с взлом и опит за кражба :Д
Иначе само са ме пребърквали ( и то всеки път, когато нямам нищо в себе си).
Не, ама те са имали лоши преживявания с нас.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
опит за грабеж, ама беше отдавна и си взех поука
аа чекайте бе поуката забравих да кажа - крадни само ако си сигурен, че няма да те видят![]()
ей подобен като тебе си имаме у Враца, получи 6 години ефективна присъда, че обра апартамента на прокурорката, която месец(може би)преди тва го осъдила на 3 години условно...
^ Много хитро.
Странното е че не аз съм била в нарушение, а те, в този случай.Първоначално написано от w0sh
Общо взето никакви пререкания не съм имала с полицията и се надявам и занапред де си остане така
Дори не са ме спирали за проверка.
Само един-единствен път имах трябваше да взема една приятелка и нямаше къде да отбия, та пред едно посолствоВ същия момент мина една патрулка и веднага отби пред мене, поискаха ми документите, казаха ми че нямам право да спирам там и тва беше
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Разпитвали са ме само-един от испекторите,който отговаряше за моето училище.Иначе два-три пъти спиран за проверка на лични документи и все нямах,но не последва нищо.
проверчици и само 1 по-сериозна разправия, шото пиках на едно видно място, близо до колицата им![]()