Моля ви помогнете ми.На 13 съм и искам до края на годината порасна с още около да порасна с още 15 см на висо4инааа!!!!! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !!!! НЗ ДАЛИ ИМА ТАКИВА ДР ТЕМИИ РЕГНАТА СЪМ ОТ СКОРО МОЛЯ ВИИ ПОМОГНЕТЕ МИИ МНОГО Е ВАЙНО ЗА МЕНН!!!![]()
Постарай се да слагаш описателни заглавия.
Изключвай Caps Lock.
kalpazanka
Ахахаха то ако ставаше така, щяхме всички да сме по 180-190см
Не става така, моето момиче!
А колко си висока ?
Иначе наистина няма такова нещо..
Ако имаше - щеше ли да има ниски
хора ? Защо не помислиш малко ?
- Може да тренираш волейбол,баскетбол,
но не очаквай кой знае какви промени..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм с горното мнение.И мисля че темата се изчерпа.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Хаха, 1-2-5 см, ОК, ама 15?!Мне, невъзможно е. Още си малка, тепърва ще растеш.
(хаха, ама как го казах ;дд)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ела при мен, ще ти завържа някъде краката, за да не се местят и ще те дърпам за косата докато станеш достатъчно висока. Е как си мислиш, че можем да ти помогнем!?!?!??!?!![]()
![]()
![]()
..::Човек никога не знае::..
Не става само с ядене, трябва и акъл.Първоначално написано от ImSoInLove
![]()
Чувала съм, че се расте с 4-5 см.
Но с 15 *шок*
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
spoko i az sam na 13 i sam 1.51 nai niska sam ot nashiq klas na tva ne me pritesnqva ima mn vreme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....че то няма нищо лошо в това да си нисък..Даже да ви кажа - Аз на 12-13 години бях висока около 1,45 - а сега съм на 14 и съм 1,60Първоначално написано от kristinaaa
![]()
Спокойно...Пуберитет..Някои се развиват изведнъж,други след време..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако родителите ти са ниски, значи и ти ще си ниска. Но ако са високи, то тогава няма смисъл да се притесняваш, ще порастеш и ти, има време. Не можеш обаче да си растеш когато ти искаш и колкото искаш.
Не знам защо е толкова важно за теб, но от личен опит мога да ти кажа да не се интересуваш от височината си или от тази на другите хора.
Аз в пети клас бях над 1.70 и това ми беше проблем, но след години свикнах да се приемам с ръста, който ми е заложен от родителите. Сега съм 9ти клас, висока съм 1.80 (горе-долу) и не ми е никакъв проблем. Харесвам си ръста, дори ми се иска да порасна още 2-3см. защото приятелят ми е с глава и половина над мен и се чувствам ниска до него![]()
И спря да се върти за миг земята..
Цели 1.56 см съмПървоначално написано от SmilezZz
и 4уствам ужасно като гледам другите великани с глава над мен
![]()
1.Момиче си.Първоначално написано от moni977
2.На 13 години си.
3.Нормално е![]()
e да ама съм нискаПървоначално написано от fcukz
няма ли нещо с което да порасна
![]()
Има едно момче от моя клас който е на 16 и е 1.56, а ти си на 13, момиче си си 1.56. Ще се развиеш в близките 1-2 години, а ако майка ти и баща ти ако не са особено високи може да не станеш особено висока.Първоначално написано от moni977
Преди на твойта възраст най-добрата ми риятелка беше много ниска, но изведнъж дръпна много и сега е дори по висока от мен.. около 1 и 70.. имай търпение ако имате някой член на семейството висок може и ти да дръпнеш нагореАз преди бях най-високата в класа, но към 7-8 клас всички ме надминаха, дори се чувствам ниска
а съм 167,8 см
nigga stole my bike
Ако държиш на някой сантиметър отгоре виси на лостове, тренирай волей,баскет .. Яж нескуик ;д
има още да разтеж ..
на 13 бях около 1.60, сега съм 1,78![]()
както ти казаха- близо е до гените(но те не са всичко де ..)
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ХА АЗ НА 13 БЯХ 170СМ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
![]()
ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА ДЕ , НО ВИСОЧИНАТА НЯМА ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИ В КРЕВАТНИЯТ ФИТЕС :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт