.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Помогнете ми с този любовен проблем :((

Доста обаркана история ... и А и Б лелеле .... Ами аз мисля че щом харесваш А не трябва да излизаш с Б елементарно е . След като харесваш едно момче,защоо ходиш с друго Кажи му че искаш да си с него... и да се разберете един път завинаги.Тва са децки работи.....
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

ами да точно.. не намира достатъчно време за мен . и това ме спира

а защо излизам с друг? защото нито ми е писал от 1 месец, нито сме се виждали. сякаш не се интересува от мен.. все пак не мога да си изпускам шансове и да чакам още време

на края ще останеш от 2та стола на земята и ще плачеш, че и двамата ги няма .. за това избери само единия!!
    I don`t care .. ;] ..

Еби се и с 2мата и ще имаш всяко момче на света

А бе ти нещо ...Така А не ти се е обаждал от месец и чак като е видял че си с друго момче е трънал, по собре си остани със сегашното момче,а ако той те зареже ще тръгнеш с А и готово

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Ъ.. какво мислиш, че е искал в 23 вечерта, у тях?
    Аз мисля,че както те, така и ти си страшно несериозна и лапешки настроена.
    Първото момче го познаваш малко, както и второто. Б. ти е предложил много бързо, а ти просто си тръгнала с него, за да накараш А. да ревнува. Точно затова си използвала фейсбук .. както винаги .. разлигавените дечица използват нета. А. ти е ПИСАЛ, че те ревнува от Б. директно .. но според мен той просто е осъзнал,че губи кокъла, а попринцип, когато едно момче осъзнае това .. не му се нрави особено. Ти направо си му се дала.
    И сега ни питаш с кого да тръгнеш .. с момче В. да речем ..

Не е лесно да си прост, братче.

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    на края ще останеш от 2та стола на земята и ще плачеш, че и двамата ги няма .. за това избери само единия!!
    +1

Първо кажи на колко години си.
    Значии.. аз не виждам как човек може
    да тръгне с някой, който мисли за
    несериозен и в същото време да мисли за друго момче.
    Най - добре поговори с Б, защото той не заслужава да бъде с момиче ,което харесва друг.И ти сама каза ,че сърцето те влече към А.
    Тогава какъв ти е проблема ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

^^ Добре.
    Помисли си кой наистина искаш.
    И никой не ти се е подигравал просто отстрани
    изглежда смешно.. да харесваш един ,а пък да ходиш с друг.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    А. иска само да те вкара в леглото си и това е очеизбодно. Извинявай, ама не ти ли се струва съмнително, че иска да си у тях в 23:00ч. и ти казва, че ще тръгнете т.е. подмамва те с това, което искаш? Разкарай го, ще ти мине желанието по него.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от desadesa
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    А. иска само да те вкара в леглото си и това е очеизбодно. Извинявай, ама не ти ли се струва съмнително, че иска да си у тях в 23:00ч. и ти казва, че ще тръгнете т.е. подмамва те с това, което искаш? Разкарай го, ще ти мине желанието по него.
    Разбира се, че ми мина през ума. Той ми написа "искам да те целуна.." и всякакви подобни, което също е причина да не отида, понеже още съм девствена, а и не искам да съм като другите
    Ами, ето, супер, че си се сетила навреме. Недей да правиш тая грешка да спиш с някого само, защото имаш увлечение към него и искаш да го запазиш до себе си

Животът е адът описан в Библията!

Е, нали уж не беше девствена?
    В някакви жестоки противоречия изпадаш ми се струва. Поне си изтрий поста в "Секс".

Град
    София
    Ще се плЕсна по челото и ще напусна темата
    ...Пляс!!!
    Не, искам преди това да ти кажа, че искаш, или не ти вече си като "останалите".
    Щом мислиш за някое същество като парче месо, това те прави курва.
    Днес съм директен, защото ми се спи.
    Хев ъ найс дей.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Останах с впечатлението,че нито един от двамата не е подходящ за теб.Сега сигурно се питаш защо?Първо,защото не харесваш нито един от двамата истински,в противен случай нямаше да се колебаеш и да питаш непознати.Когато обичаш истински,обектът на желанието ти е само един,не повече.И второ:за А.казваш,че бил сериозен,но не си права.За мен човек,канещ 15 годишно момиче в 11 вечерта,а след нейния отказ не я търси вече,не мога да го нарека сериозен.От друга страна сама казваш,че Б. се държал като дете.От което следва,че не можеш да разчиташ на такова момче.
    Съветвам те да останеш сама,докато не намериш по-подходящ за теб.

Здравей,
    Ситуацията в която се намираш е доста неприятна, но не е толкова трагична колкото ти изглежда. Много хора непрекъстано изпадат в такива ситуации на безсилие и на моментно емоционално действие.
    Винаги съм заставала зад любовта и съм я подкрепяла. В твоя случай бих ти казала следното: Ако не харесваш или не изпитваш чувства към момчето Б, не бъди с него, не е справедливо нито спрямо него, нито спрямо теб.
    За момчето А, моето мнение е че е несериозен. Естествено в нас жените е заложено да изпитваме превличане от несериозните и мистериозните мъже и най-вече да искаме тези които ни кара да страдаме. Но ти си млада, ти си в разцвета на запознанствата си , на срещите, излизанията.
    Не мисля,че някои от двамата било то А или Б заслужават да си с тях. Излез навън отвори се към света и намери някой , който си залужава. И повярвай ми да си сам не е толкова страшно , колкото може би ще ти изглежда като вариант ако зарежеш господин Б и А
    Ако имаш нужда да си поговориш с някой винаги можеш да ми пищеш. E-mailа ми е : omorfi_@abv.bg
    Пожелавам ти успешна седмица

Благодаря на всички за съветите, които ми дадоха. Някои от тях наистина ми бяха много полезни!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Пикла, която не знае какво иска..Какво по-хубаво?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от desadesa
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    Ще се плЕсна по челото и ще напусна темата
    ...Пляс!!!
    Не, искам преди това да ти кажа, че искаш, или не ти вече си като "останалите".
    Щом мислиш за някое същество като парче месо, това те прави к***а.
    Днес съм директен, защото ми се спи.
    Хев ъ найс дей.
    Какъв ти е проблема на тебе пък? Лелеееее егати комплексите избивате тука. Има мн яки хора, но за други просто това не е мястото !
    Мойто момиче, думата "комплекси" не се използва за закуска, обяд и вечеря. Научи значението и и я ползвай по предназначение.
    Аз проблем в ситуацията нямам, ти имаш. Вече казах какъв е, няма да се повтарям - излишно е.
    Приятна вечер.

Деса ли си..поетеса ли си , не те знам..ама си голяма шматка.

1.Не знаеш какво искаш.
    2.Ходиш с Б само , защото не трябва да си сама.
    3.Ще скъсаш с Б и ще отидеш при А , който ще те използва да ти откъсне
    "цветето".Очевидно това му е целта.
    4.Викаш бил сериозен?! Ако беше сериозен нямаше така да си играе с теб и да те върти (което все още не осъзнаваш,ама има време).

bla bla.. have a nice day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си