.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е не е ли очеизвадно какво трябва да направиш?

Всяка трета дума ти е за А... и още се чудиш кво да направиш? Ми.. разкарай Б и отивай да мачкаш чаршафите с А. Като си толкоз навита...

Ей, от мухата слон правите... Най-обичам така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    само ще кажа че си направила твърде много глупости и трябва да ги оправиш! :P
    без ПОДПИС ... xD

Абе момиче ...за какви комплекси говориш?Всеки , който има различно от твоето мнение е комплексар ли?

Твоето не е проблем,а ебати филма.Ти сама не знаеш с кого искаш да си..Искаш единия,а си с другия .. И мисли преди да се вкарваш в такива батаци.Другите не те нападат,просто ти казват истината,а тя боли.

Ай с мир

Не мисля, че момичето е объркало каквото и да е

Нещата са прости:
    А. те разиграва.
    На А. не му пука за теб.
    А. е несериозен.
    А. не изпитва сериозни чувства към теб.
    Скъсай с Б.

Дръж на интересите и гордостта си Може да искаш много да си с А., но ако той не е готов да се съобразява с теб и с желанията ти, просто го зарежи. А той очевидно не иска да има взаимна хармония, а мисли само за себе си.

Само да ти кажа, че по скайп е много лесно да пишеш някакви сладки неща, обаче е адски несериозно.
    Ако толкова те харесваше щеше непрекъснато да търси контакт с теб, както правят влюбените мъже. Щеше да иска да се вижда с теб, щяхте да се срещате и насаме.
    Нямаше да те разиграва с простотии "Може и да тръгнем, ама може и да не тръгнем", които са типични по-скоро за жените.
    Влюбените момчета знаят кво искат.
    Извод: той изобщо не е влюбен, просто си му интересна, сигурно иска да те чука или нещо от сорта.
    Аз си обяснявам поведението му с това, че той иска да те задържи, колкото да те изманипулира и да си получи своето. Абсолютно ненадежден тип за връзка
    Ако беше подходящ за теб и готов да удовлетвори намерението ти за сер. връзка, щеше да те търси по-често, да няма такива истории със "спря да ми пише за 1 месец", щеше да излиза с теб, а не да те търси само по никое време (23:00 часа като си е свършил всичките планове едва ли не!) и то на всичкото с някви ултиматуми и уговорки.

Как си обясняваш че цял месец не те е търсил? Много му е пукало за теб ли? Просто е някакъв шибан пикльо, на който явно му харесва да си играе с влюбени момиченца ... А ти искаш да ходиш с такъв?! Изобщо не разбирам как искаш да си в ролята на манипулирана мацка, защото А. ти е избрал точно тази воля. Едва ли не възприема евентуалната ви връзка като "награда" от негова страна, ако направиш еди-какво-си. Пълен мухльо!

Забрави го, еба'си бурсука.
    Имай си гордост, бе, де'а! Много голяма тъпотия ще е да му поддадеш на паяжините, след като не те взема насериозно...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от desadesa
    1во така съм се писала Каква съм никой не знае.
    2ро не ме познавате каква съм, дали съм шматка, к***а или тем подобни, така че сами си правете извода за "комплексите си"
    3то да знам какво означава тази дума, не съм тъпа.
    4то щом съм написала, че благодаря на всички, това означава, че по някакъв начин съм си разрешила проблема и няма нужни от подобни обидни коментари по мой адрес, както вече казах по-горе.
    5то това, че съм попаднала в подобна ситуация, не означава, че не зная какво искам. МНОГО ДОБРЕ си знам целите! (за разлика от някои хора)
    6то СПИРАЙТЕ СЕ ПО ТЕМАТА ! Не усещате ли, че почвате от най-малкото да се заяждате?! Тука сме да си споделим проблемите и да намерим заедно решения на тях, а не да се обиждаме ! Реших да ви споделя това, вие повечето точно като настървени.

Както и да е, целувки и прегръдки на всички! Не искам да ви коментирам, защото не ви познавам! Кой бил еди какъв си, ВАШ ПРОБЛЕМ!
    1. Сама разбери коя си.
    2.Правя си изводите единствено от написаното. Това, което прочетох ми прави много лошо впечатление.
    3. Не си личи, не я позлваш където трябва. Ползваш я, защото чакаш състрадание.
    4.Щом си си разрешила проблем, защо не помолиш някой да локне темата? Заради точко три?
    5.Какви са ти целите? Да бъдеш с двама? Аз виждам хаос. И не ние ти задаваме въпроси с кой да бъдеш, а ти на нас. И под някои хора, кого визираш? Нали не те познаваме, ти как се запозна толкова бързо с нас? - противоречиш си.
    6.Не се заяждам, а казвам това което мисля.

Поздрави.

Избираш си който от двамата няма да ти омръзне следващите няколко месеца, цапардосваш другия, вкарваш го във фризера за няколко месеца, вадиш го като ти писне от стария и им сменяш местата.

Аз така правя с зеленчуците. Щом става с марулята и зелето, трябва да става и с гаджетата.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си