.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Helpp me please .. ; (

Здравейте, аз съм на 14 год. и от тази год съм в ново даскк (кандидатствах след 7 кл) тта такам .. още в началото си харесах едно момче, мисля че и той мен защото постоянно се гледахме и се усмихвахме .. но след известно време започнахме и да си говорим .. и продължаваме да се гледаме и да се усмихваме в часовете .. доскоро усещах че изпитва нещо към мен, но тези дни той започна да се закача с едно друго момиче, но продължава да ме гледа в часовете и да ми се усмихва .. дали го прави за да ме кара да ревнувам, защото много пъти съм говорила с моя фр за момчета които ме хар, а той е бил наблизо? Много съм объркана и се надявам да ми дадете хубави съветчета, благодаря Ви предварително!

Зависи много от самото момче..но има голяма вероятност да го прави нарочно, затова направи се , че ревнуваш и му покажи чувствата си

Кажи му, че ще му пуснеш ако поиска и ще си станете гаджита
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Супер фен
    Говори с него.

Да, мислила съм да говоря с него, но ме е страх че може да не изпитва нищо към мен и да ми се присмее .. но се замислих преди малко и се сетих че вчера си говорих с моята фр и и разказвах за едно момче което ми предложи, но не знам дали да му приема .. и той беше на чина до нас така че е чул разговора .. и може би се опитва да ме накара да ревнувам .. не знамм

Супер фен
    Еми ние няма от къде да знаем. Разбери.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако ти се присмее,ти пък кажи,че си се шегувала.
    ПП:Аз не бих се занимавала с момче от класа ми,защото като не се получи ще е кофти.

Да и аз това си помислих .. не знам какво да правя вече .. ще тръгна с онова момче поне съм сигурна за неговите чувства .. нзз

Супер фен Аватара на lyfche
    Да може нарочно да го прави.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от xGothicGirlx
    Да и аз това си помислих .. не знам какво да правя вече .. ще тръгна с онова момче поне съм сигурна за неговите чувства .. нзз

Чуваш ли се?Ще тръгнеш с друг,само защото еди-кой си не те иска?Не се излагай.Винаги бъди с този,когото искаш.Ако нещата не се получат,по-добре да си сама,отколкото с човек,към когото не изпитваш нищо.

ами не че не изпитвам нищо .. просто не е като момчето кето 1во харесах ..

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Кажи му какво чувстваш! Знам, трудно е, но замисли се какво ще е, ако не му кажеш. Ще се чудиш дали те харесва, какво е щяло да бъде, ако му беше казала и т.н. Не мисли - ДЕЙСТВАЙ ! Колкото по-скоро му го кажеш ще е в твой плюс. Не се страхувай! Oт опит глава не боли,но ако не опиташ можеш да загубиш много Good Luck!

Благодаря ти много

Нищо няма да стане.. < кратко и ясно..

(поне така предполагам..)

Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Определено не трябва да тръгваш с другото момче!!! Това ще бъде грешка. Има малка вероятност въпросният да спре да те гледа и да ти се усмихва...(ако щеш вярвай, но не всички момчета са готови да се борят)
    По-добре излезте някой път с приятели и виж той как ще се държи около теб... Може и да стане нещо. Действай!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xGothicGirlx
    Благодаря ти много
    За нищо

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако ти се присмее,ти пък кажи,че си се шегувала.
    ПП:Аз не бих се занимавала с момче от класа ми,защото като не се получи ще е кофти.
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си