Здравей,
Ситуацията в която се намираш е доста неприятна, но не е толкова трагична колкото ти изглежда. Много хора непрекъстано изпадат в такива ситуации на безсилие и на моментно емоционално действие.
Винаги съм заставала зад любовта и съм я подкрепяла. В твоя случай бих ти казала следното: Ако не харесваш или не изпитваш чувства към момчето Б, не бъди с него, не е справедливо нито спрямо него, нито спрямо теб.
За момчето А, моето мнение е че е несериозен. Естествено в нас жените е заложено да изпитваме превличане от несериозните и мистериозните мъже и най-вече да искаме тези които ни кара да страдаме. Но ти си млада, ти си в разцвета на запознанствата си , на срещите, излизанията.
Не мисля,че някои от двамата било то А или Б заслужават да си с тях. Излез навън отвори се към света и намери някой , който си залужава. И повярвай ми да си сам не е толкова страшно , колкото може би ще ти изглежда като вариант ако зарежеш господин Б и А
Ако имаш нужда да си поговориш с някой винаги можеш да ми пищеш. E-mailа ми е : omorfi_@abv.bg
Пожелавам ти успешна седмица