Не мисля, че момичето е объркало каквото и да е

Нещата са прости:
А. те разиграва.
На А. не му пука за теб.
А. е несериозен.
А. не изпитва сериозни чувства към теб.
Скъсай с Б.

Дръж на интересите и гордостта си Може да искаш много да си с А., но ако той не е готов да се съобразява с теб и с желанията ти, просто го зарежи. А той очевидно не иска да има взаимна хармония, а мисли само за себе си.

Само да ти кажа, че по скайп е много лесно да пишеш някакви сладки неща, обаче е адски несериозно.
Ако толкова те харесваше щеше непрекъснато да търси контакт с теб, както правят влюбените мъже. Щеше да иска да се вижда с теб, щяхте да се срещате и насаме.
Нямаше да те разиграва с простотии "Може и да тръгнем, ама може и да не тръгнем", които са типични по-скоро за жените.
Влюбените момчета знаят кво искат.
Извод: той изобщо не е влюбен, просто си му интересна, сигурно иска да те чука или нещо от сорта.
Аз си обяснявам поведението му с това, че той иска да те задържи, колкото да те изманипулира и да си получи своето. Абсолютно ненадежден тип за връзка
Ако беше подходящ за теб и готов да удовлетвори намерението ти за сер. връзка, щеше да те търси по-често, да няма такива истории със "спря да ми пише за 1 месец", щеше да излиза с теб, а не да те търси само по никое време (23:00 часа като си е свършил всичките планове едва ли не!) и то на всичкото с някви ултиматуми и уговорки.

Как си обясняваш че цял месец не те е търсил? Много му е пукало за теб ли? Просто е някакъв шибан пикльо, на който явно му харесва да си играе с влюбени момиченца ... А ти искаш да ходиш с такъв?! Изобщо не разбирам как искаш да си в ролята на манипулирана мацка, защото А. ти е избрал точно тази воля. Едва ли не възприема евентуалната ви връзка като "награда" от негова страна, ако направиш еди-какво-си. Пълен мухльо!

Забрави го, еба'си бурсука.
Имай си гордост, бе, де'а! Много голяма тъпотия ще е да му поддадеш на паяжините, след като не те взема насериозно...