Интересува ме евентуално ако си направя татус на гърба и продължа да си тренирам (лостове, при които мускулите не растат с бързината на фитнеса) татусът ще се разтегне ли ? И друго въпросче - за колко време изсветлява една татуировка и после нали може да се повтори след години.
Извинявам се за глупавите въпроси, но имам нужда от информация преди да се нарисувам за цял живот
за разтягането не съм сигурна,но по-добре изчакай,ако имаш планове за правене на мускули.
иначе,по-бързо ще изсветлее,ако не се грижиш добре за нея.
най-малко месец след като си я направиш никакво слънце,след това винаги с висок фактор я мажи,независимо къде е !
то попринцип много такива,като си направат на бицепса примерно и веднага тръгват по потници/тениски за да се прават на гъзари че имат татус.не казвам за твоя приятел,не знам какъв е случая,но попринцип съм забелязала кво прават повечето
Той е от тея. А един друг си беше направил преди години на предмишницата от тея китайските и сега вече по му дойде акъла и съжалява, че си я е направил. Така, че за тея неща се мисли, не е като да отидеш и да се пострижеш.