Здравейте ,
много ще съм ви благорарна ако ми дадете съвет,защото съм много объркана.Преди няколко дни излязох с едно момче (запознахме се във фейсбук и решихме да излезем).Първо мислех ,че не ме хареса,но след това като ми предложи да излезем 2ри път се замислих дали съм му приятна и дали ме харесва или не.Съгласих се и излязохме и се държеше мноого мило, целува ме , гушка ме ,говори ми мили думи и т.н....От тогава се държи странно.Аз малко се привързах към него ( просто с него я има тръпката , както при никой друг , само като ме гушна и аз се разтреперих).Вчера се бяхме разбрали да ходим на кафе , но не ми звъна цял ден и накрая аз му звънах и той каза , че няма да идва в моя квартал (ние не живеем близко един до друг и ако излизаме тои идва при мен ) , но каза че ако дойде ще ми звъне и аз повярвах естествено и излязох с брат ми и още няколко приятели. И тъкмо се прибирахме и го видях , беше с неговите приятели и влизаха в едно кафе.. и на мен ми стана ужасно тъпо , той ме видя как се нервирах и след този случай не ми е звънял поне да ми обясни защо не ми е звънал да излезем , след като е идвал.И така ... немога да разбера дали е просто заради едното ..... или ме харесва или нищо .. незнам . Сега ще кажете да го забравя, но немога влюбена съм , дори и да се опитвам да не мисля за него , аз пак го сънувам .. ;(;(;(