.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Посъветвайте ме

Здравейте,да ви разкажа моята история накратко,ходех един мъж почти година,реших да скъсам с него поради това че се оплаших от сериозните му намерения,а аз исках да градя кариера.Когато реших да скъсам отношенията си с него друг леко ми беше завъртял главата,но не съм имала отношения с никои друг след раздялата ми.Наскоро исках да подобря отношението ми с бившия ми приятел, но той не иска и да чуе за мен,а аз не мога да го забравя (((( Дайте ми съвет, как да го привлека и да бъдем отново заедно.
    Кой каквото си направи си е за главата му

изясни се малко, моля те
    хем си скъсала с него заради кариерата си /което показва колко си държала на него/, хем сега след като /предполагам/ си малко по-нагоре в хранителната верига, искаш да се върнеш при него.
    ако бях на негово място и аз не бих искала да те виждам
    трябва да му обясниш, че сега си готова за по-сериозна връзка...
    знам ли..

Отначало се зачудих какво прави жена, която е на години да "гради кариера" в тинейджърски форум. После допрочетох и разбрах.
    Държиш се като инфантилна ученичка, която не знае какво иска. Сама си, игнорират те и така ще е, докато се научиш да си подреждаш приоритетите и да мислиш първо, преди да вземеш някакво важно решение. Сега си гради безценната кариера, щом ти е било толкова силно желанието и остави човека да си намери някоя, която няма да бяга с 200 при първия по-сериозен разговор.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Отначало се зачудих какво прави жена, която е на години да "гради кариера" в тинейджърски форум. После допрочетох и разбрах.
    Държиш се като инфантилна ученичка, която не знае какво иска. Сама си, игнорират те и така ще е, докато се научиш да си подреждаш приоритетите и да мислиш първо, преди да вземеш някакво важно решение. Сега си гради безценната кариера, щом ти е било толкова силно желанието и остави човека да си намери някоя, която няма да бяга с 200 при първия по-сериозен разговор.
    +1

Остави човека да си живее живота, с някоя която го заслужава.

Ами то за това се мисли преди да се предприме нещо.... Твоя грешка сега ако можеш я оправи !!!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Покажи му колко много държиш на него

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    ПРОЧЕТИ ТЕМАТА ОТНОВО И ТОГАВА НАПИШИ КОМЕНТАР..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Късно е да правиш каквото и да било продължавай напред !
    I don`t care .. ;] ..

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    ПРОЧЕТИ ТЕМАТА ОТНОВО И ТОГАВА НАПИШИ КОМЕНТАР..
    Прочел съм всичко. Казвам, че ако найстина иска да бъде с него ще му излее душата и съм сигурен, че няма да остане неутрален

Не мисля, че ще ти обърне внимание! Ти си го отблъснала заради "кариерата" си.. Звучиш ми като някоя фолкпевица. Не искам да те обиждам или нещо подобно, но според мен не можеш да си го върнеш. По-добре си намери друг, по-добър от него!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не той те е отблъснал,а ти него,той е решил да продължи напред,така направи и ти
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си