- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Полудявам ли?!? Моля ви помогнете ми!
Здравейте на всички ! Имам един проблем ! Всичко започна около преди 4 седмици. Странно за мен но факт един ден просто се събудих и се чувствах добре щастлива ... нищо не ме дразнеше (а по принцип това не ми е никак присъща черта от характера !!! ) чувствах се все едно са ме дрогирали трудно мога да опиша конкретно състоянието си но на кратко бях прекалено превъзбудена и енергична!!! (всичко беше идеално като в сбъдната мечта![]()
![]()
) ... Всичко ми се изглеждаше толкова не реално дори на моменти имах чувството че не съм аз а все едно наблюдавам от страни живота на друг човек но не и моя ! Бях едва ли не на друго място в друго измерение изолирана не можех да се контролирам всичко просто се случваше.
Отначало ми се стори като чудо казах си дойде и моят ред да съм щастлива но с времето всичко започна да става плашещо (прекалено идеално ) !
Това състояние се задържа около две седмици.. И един ден просто Бум и като все едно с Тиган ме удариха доста силно и се по свестих. Бях си отново АЗ поне така си мислех... докато не започна още по големия кошмар !!
От уж не реалния рай просто паднах директно в ада! Станах супер агресивна всичко и всички са ми криви започнах да се карам с приятелите си със семейството ми ... пуша постоянно и пия само кафета дори не ям като нормалните хора а само по един път на ден а понякога и на два дни по веднъж!!! Нищо не е както трябва в мен се преплитат милион различни усещания ... Постоянно си сменям настроенията ту ми се плаче ту искам просто да се сбия с някого в следващия момент просто се смея но в дъното на всичко усещам само и единствено омраза презрение и злоба но не знам към кого или какво !!! Не е целенасочена към някой или нещо но просто я изпитвам ... Не знам побърквам ли се просто всичко това напрежение всичката тази злоба която е в мен ме погубва не мога да спя не мога да се концентрирам а ми е супер необходимо в този момент през учебно време... От къде идва тази злоба и омраза? Наистина не разбирам никога не съм изпитвала подобно нещо винаги съм била спокойна и уравновесена никога не съм криела чувствата си винаги съм казвала какво мисля не премълчавам нищо откровена и открита съм а сега просто всичко ми идва прекалено тежко! Моля ви ако някой е чувал или чел някъде за подобен случеи и от какво се получава и как да се справя с проблема да ми пише на Л.С. или тук ... Не мисля че откачам не знам дали имам нужда от лекарска помощ или от успокоителни а може би просто до избягам за известно време за да си събера мислите искам просто някаква странична гледна точка... Благодаря ви много предварително !