.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Waxy Vol

Waxy Vol

здрасти , пак съм аз та направо, понеже качвам доста трудно килца се чудя дали да си зема Waxy Vol http://fitness1.bg/pharma-waxy-vol/

П.С. на 14 години съм, някъде около 50 кила и някъде около 165 см.

Излишна загуба на пари.

абе при мене парите не са проблем...не ми е проблема парите..но искам да кача кила...защото може и цял ден да съм в фитнеса ама като нямам тук там малко кила..нали тряя ги превърна в мускули...а аз много ама много трудно качвам и 1 килограм...

Супер фен
    Е щом не са ти проблем, може да го вземеш. За повече сила и енергия. Има въглехидрати с някои важни аминокиселини. Бързо ще напълнееш от тая комбинация. Няма вредни съставки, дори е полезен

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако наистина парите не са ти проблем решението е гейнър. 300грама въглехидрати на ден+50грама протеин е идеално. Само че те съветвам да ядеш повече картофи и ориз-по половин килограм на ден и няма да имаш нужда от никакви други въглехидрати

Голям фен Аватара на Naik1
    ^+1
    Ако имаш добър хранителен решим, спиш достатъчно и тренираш както трябва добавка не ти е нужна.В повечето слагат неща, които не са изписани на етикета и става доста неприятно. Говоря от личен опит - 4-5 месеца пих трикреатин малат и накрая повишен креатинин, вдигане на кръвно (165/110) и от к*ра си по-тежко не можех да вдигна .. И така повече добавка не мисля да пия.Ако парите ги давам за храна ще ми е много ама много по-добре.Съветвам те и ти да направиш така, а не да чакаш да изпиташ "много добрите добавки", препоръчани от коравия батко от другия блок
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    На 14 не ти ли е малко рано. Живота е пред теб, тепърва ще се развиваш.
    n00bs

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    ^+1
    Ако имаш добър хранителен решим, спиш достатъчно и тренираш както трябва добавка не ти е нужна.В повечето слагат неща, които не са изписани на етикета и става доста неприятно. Говоря от личен опит - 4-5 месеца пих трикреатин малат и накрая повишен креатинин, вдигане на кръвно (165/110) и от к*ра си по-тежко не можех да вдигна .. И така повече добавка не мисля да пия.Ако парите ги давам за храна ще ми е много ама много по-добре.Съветвам те и ти да направиш така, а не да чакаш да изпиташ "много добрите добавки", препоръчани от коравия батко от другия блок
    Ти чувал ли си че креатин повече от 2 месеца не трябва да све взима
    Вярно че за някои формули като кре алкалина твърдят, че може и постоянно да го взимаш, не се синтезирал креатенин, ама нямаш гаранция как го приема организма ти. На коя фирма беше?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Щом парите не са проблем, почвай да се храниш по много и качествено

Ефект при правилно хранене има и без добавки, ама само с добавки и без хранене - много трудно

ами добавки + средно хранене ? щото не обичам да се тъпча като свиня

Тренирай сега без добавки.Ще качиш доста маса.След 6-7 месеца ако си сериозен вече ще имаш прилична маса и ще останеш малко в застой.Тогава вече може да си помогнеш с добавки.Мисля ,че това е най-доброто решение.

еми не мисля че има такъв вариант

Мега фен Аватара на ZipFail
    Пръсни си парите на вятъра тогава...

Добавките затова се казват добавки, защото са само помощни средства към правилните тренировки, хранене и почивка...сами по себе си нищо не правят

абе аз си ям попринцип обилно но просто много ама много трудно качвам килограми...затова ми тряя таз добавка

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Ти чувал ли си че креатин повече от 2 месеца не трябва да све взима
    ...за някои формули като кре алкалина твърдят, че може и постоянно да го взимаш, не се синтезирал креатенин
    И 2 месеца е много. Повече от месец не бива. Креатинин винаги се синтезира като краен разпаден продукт изхвърлян от бъбреците с урината.

не е ли само креатин монохидрат ? до колкото знам само той се изхвърля през урината

Супер фен Аватара на fatrat
    само аз ли незнам кво е тва вакси вол?

http://fitness1.bg/pharma-waxy-vol ето ти линк, това е вакси вол

на PhD протеина беше хубав,ама няма ли да е по-добре да си вземеш гейнъра пак на тая фирма?
    Иначе и тва става,ма требе се комбинира с протеинче минимум!

е аз че ще земам протеин ще вземам...ама ми трябва и нещо за качване на килограми

ми начи това е твоят препарат! Само ,че трябва протеина и той да е 2 кила или повечко

ооо мн пара бе бзк, я дай линк към някой хубав протеин ама да е и повечеко да не ми дадат 200 грама

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

SCITEC /PhD/Optimum Nutrition избери си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си