.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ

Как се справяте,когато човека,когото обичате не споделя чувствата ви??Просто дайте съвети..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    разсейвам се,излизам с приятели,заменям го с друг-помага ми,или чакам да ми мине
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Пхахахахахахахахахахахаха ахахахахахахахахаахахахах ахахахах ЛЮБОВИ ахйахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахах,на рао ми изгасна монитора кат го видях тва. Ти психо ли си, чуваш ли се, Български говориш ли ? javascript:emoticon('')

Цитирай Първоначално написано от Shrooms
    Пхахахахахахахахахахахаха ахахахахахахахахаахахахах ахахахах ЛЮБОВИ ахйахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахах,на рао ми изгасна монитора кат го видях тва. Ти психо ли си, чуваш ли се, Български говориш ли ? javascript:emoticon('')
    ГОВОРЯ.Кажи ми моля те,как тогава да кажа любов в множествено число???Много ми е интересно!!!

Имала съм само една несподелена любов ... ами честно да ти кажа по никакъв начин не ми мина ... дори и с пиячка ... ( в кръга на шегата ) ... все още като се сетя ми става някво кофти , но мога да твърдя , че времето определено помага ... няма какво друго да се направи , нищо не помага , знам , че боли ...
    Обичам !

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Заглавието е аЦкото
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Дано всички,които не харесваха заглавието са доволни,а сега по темата...

Забрави го !!! Човек който не отговаря на чувствата ти не ги заслужава!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Ми справям се някак.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Ми справям се някак.
    и се старая да се разсея и забравя.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ми приемам го, кво мога да правя. то си отминава, както всяко друго нещо в живота/
    the sky is the limit.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Забрави го !!! Човек който не отговаря на чувствата ти не ги заслужава!
    Не съм съгласна. Когато наистина обичаш някого, искаш тя/той да е щастлив/а.Тя/Той може да избере да бъде с друг/а и ти трябва да го приемеш, колкото и да ти е трудно. Да, ще се чувстваш зле, но животът има както хубави, така и лоши страни. Как да спреш да мислиш за него? Няма начин. Поне не веднага. Съжалявам, ако съм те разочаровала. Истината не винаги е такава, каквато бихме искали да бъде. Приятелски съвет - не се опитвай да я/го забравиш като започнеш връзка с друг/а, към която нямаш чувства.Грешен ход. Така само ще измъчиш и себе си, и човека отсреща.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Опитвам се усилено да го забравя..обаче със ставането сутрин той ми е в главата.Koгато съм с приятелите си, за момент празнотата е запълнена,но върна ли се вкъщи отново започвам да мисля за него.. :S:S Изтрила съм всички смс-и,снимки и така нататък,но как да изтрия спомените си ?? ;( Определено не искам нова връзка точно сега,на този етап,но постоянно се въртят мисли в главата ми,какво щеше да бъде,ако бяхме заедно .. :S

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Заглавието е аЦкото

Ахахаха кефиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си