- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ
Как се справяте,когато човека,когото обичате не споделя чувствата ви??Просто дайте съвети..
разсейвам се,излизам с приятели,заменям го с друг-помага ми,или чакам да ми мине![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пхахахахахахахахахахахаха ахахахахахахахахаахахахах ахахахах ЛЮБОВИ ахйахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахах,на рао ми изгасна монитора кат го видях тва. Ти психо ли си, чуваш ли се, Български говориш ли ?![]()
javascript:emoticon('
')
ГОВОРЯ.Кажи ми моля те,как тогава да кажа любов в множествено число???Много ми е интересно!!!Първоначално написано от Shrooms
Имала съм само една несподелена любов ... ами честно да ти кажа по никакъв начин не ми мина ... дори и с пиячка ... ( в кръга на шегата) ... все още като се сетя ми става някво кофти , но мога да твърдя , че времето определено помага ... няма какво друго да се направи , нищо не помага , знам , че боли ...
![]()
![]()
![]()
Обичам !
Заглавието е аЦкото![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Дано всички,които не харесваха заглавието са доволни,а сега по темата...
Забрави го !!! Човек който не отговаря на чувствата ти не ги заслужава!![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Ми справям се някак.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
и се старая да се разсея и забравя.Първоначално написано от BaffaLsc
ми приемам го, кво мога да правя. то си отминава, както всяко друго нещо в живота/
the sky is the limit.
Не съм съгласна. Когато наистина обичаш някого, искаш тя/той да е щастлив/а.Тя/Той може да избере да бъде с друг/а и ти трябва да го приемеш, колкото и да ти е трудно. Да, ще се чувстваш зле, но животът има както хубави, така и лоши страни. Как да спреш да мислиш за него? Няма начин. Поне не веднага. Съжалявам, ако съм те разочаровала. Истината не винаги е такава, каквато бихме искали да бъде. Приятелски съвет - не се опитвай да я/го забравиш като започнеш връзка с друг/а, към която нямаш чувства.Грешен ход. Така само ще измъчиш и себе си, и човека отсреща.Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Опитвам се усилено да го забравя..обаче със ставането сутрин той ми е в главата.Koгато съм с приятелите си, за момент празнотата е запълнена,но върна ли се вкъщи отново започвам да мисля за него.. :S:S Изтрила съм всички смс-и,снимки и така нататък,но как да изтрия спомените си ?? ;( Определено не искам нова връзка точно сега,на този етап,но постоянно се въртят мисли в главата ми,какво щеше да бъде,ако бяхме заедно .. :S