.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Лаптопът ми изпуши

Както си пишех в Скайпа преди половин час от лаптопа ми излезе бял пушек, след което екранът порозовя и се изключи. Какъв може да е проблемът според вас и дали ще може да се поправи? В момента пиша от друго РС, опитвах се да го включа, но само се чува, че тръгва и след 30-тина секунди угасва.. Идеи какво може да му се е случило?
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Супер фен
    Занеси го на сервиз и те ще ти кажат какво му има. Щом пушек е излязъл ме навежда на процесор/видео.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Сервиз пич ! Щом има пушек работата не е на добре,колкото и да го включваш няма да тръгне Отиди да ти кажат какво трябва да сменяш..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    99% видеокартата е изгоряла, което ще струва много пари на някого. Щом е дало розова картина най-вероятно това е. Но за да има бял дим трябва нещо да е изгоряло бая, а не се сещам какво освен кабел да е опрял или късо.
    Търсещ половинка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си