.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: :)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Трудно е за тези хора, които са свикнали да имат.
    Докато мама и тате ако не са те гледали както трябва и си свикнал на немотия и т.н., изобщо няма да ти прави впечатление, че нямаш какво да ядеш и къде да спиш.

абе тая инфлация съсипа всичко

можете да изгради живота си сами, като използвате градивната сила на ХЕРОИНЪТ, венозно или на фолио!!!

Голям фен
    Ммм..Днес повечето неща стават с връзки, но да понякога всичко започва от нулата.Не знам.Много мога да говоря по този въпрос, но в момента не ми се разсъждава.На кратко казано : Живота е такъв какъвто си го направиш ТИ .
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    но в момента не ми се разсъждава.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Можеш да се справиш и сам, но трябва да си безкрайно амбициозен. Това обаче не е за всеки. Трудностите са много и то не само в началото.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    •••Пловдив•••
    сам без никакви основи е доста трудно да го изградиш както трябва
    зависи и самия човек какво мисли за правилно ,може да го изградиш по стотици начини от който голям процент да не са правилни

без никаква подкрепа и рамо от хора до тебе ,е така на чисто ти трябва много по-ефективен характер и амбиция от онези които вече го имат за да го имаш и ти наравно с тях

Ще се справиш, повярвай ми! Решила ли си го може! Определено ще има трудности, но съм сигурна че ще ти е много по - добре така, трябва ти малко хъс и някой да вярва в теб и съм сигурна, че ще преминеш през всички трудности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си