.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Опитвам се но нещо неможе да ми се получи ше се набръскам таа вечер мисля да се маскирам на права лопата :Д

Град
    София
    Говори с нея - ако не стане, здраве да е, има много момичета, ако стане още по-добре за теб
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Повярвай ми, знам отлично как се чувстваш.
    Ще преживееш няколко трудни дни, седмици.
    Но е някак си неизбежно. Ще се оправиш спокойно

Може ли да знам от колко годишни взимам съвети ?

23, но имам трупове на по два пъти тази възраст, което сигурно ни кара да сме по-възрастни, иес?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Zle
    Може ли да знам от колко годишни взимам съвети ?
    Важно е колко мислим с главата си и колко житейски опит сме придобили. Възрастта не мисля, че е важна.

Да прав си. чисто информативно попитах не че нещо

Град
    Чисто информативно, аз съм на 15

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ДА МНОГО Е ГАДНО

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    КВО ДА СЕ КАЖЕ НА СВЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Не пожелавам на никого да се случва, щото е кофти преживяване

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от Zle
    Не пожелавам на никого да се случва, щото е кофти преживяване

Човек, и аз преживявам същото в момента! Разделихме се преди няколко дни. 1вите 3 дни са най-трудни. Просто аз винаги си намирам работа, гледам да не оставам сам. Слушам музика, повтарям си, че целия живот е пред мен и ще ми се случат ужасно много работи, а това е просто временно и период през който трябва да мина за да стана по силен. Преживяваш всяка следваща раздяла все по-лесно и по-лесно. Това което не ни убива ни прави по-силни. Вчера излязох на кафе с най-добрата ми приятелка и зн ли кфо? Успях да не мисля за това поне 2 минути! Така че стегни се човек, изправи се, бъди силен, живей напук. Като се затваряш и депресираш става много по зле. Просто погледни философски на нещата. Така е трябвало да се случи, тя е освободила мястото на нова много по-добра от нея, с която ще си много по щастлив. Вземи живота си в ръце, помисли за бъдещето ти, защото връзките на тази възраст са нещо временно, аи има много малко истински хора 90% са егоисти. Не и се моли, не говори с нея. Директен блок от всякъде изтрий и скайпа, изтрий всички смс-и, изтрий снимките и т.н. спомените са най-болезнени знам, всичко ти напомня за нея, всяко едно място всеки един предмет. Трудно е да, но е просто период който трябва да преодолееш! Ако тръгнеш да и се молиш, просто ще я отвратиш в нейните очи ще станеш жалък. Не и се моли, а просто приеми всичко, свикни с тази мисъл и мисли за бъдещето си и колко много работи предстоят да ти се случат!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    http://vbox7.com/play:b685c97a

Поздравче!!!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Предполагам ,че ако наистина я обичаш сега и да не го разбира ще го разбере по-късно и ще иска да се върне при теб , но друг е въпроса дали ти ще я искаш,пък и наистина след няколко дни ще ти е по-леко и може би ще осъзнаеш , че си по-добър от нея , ако наистина е така.Късмет!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Това което не ни убива ни прави по-силни.

Просто ще си програмирам мозъка да мисли това което аз искам :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си