Цитирай Първоначално написано от Zle
Не пожелавам на никого да се случва, щото е кофти преживяване

Човек, и аз преживявам същото в момента! Разделихме се преди няколко дни. 1вите 3 дни са най-трудни. Просто аз винаги си намирам работа, гледам да не оставам сам. Слушам музика, повтарям си, че целия живот е пред мен и ще ми се случат ужасно много работи, а това е просто временно и период през който трябва да мина за да стана по силен. Преживяваш всяка следваща раздяла все по-лесно и по-лесно. Това което не ни убива ни прави по-силни. Вчера излязох на кафе с най-добрата ми приятелка и зн ли кфо? Успях да не мисля за това поне 2 минути! Така че стегни се човек, изправи се, бъди силен, живей напук. Като се затваряш и депресираш става много по зле. Просто погледни философски на нещата. Така е трябвало да се случи, тя е освободила мястото на нова много по-добра от нея, с която ще си много по щастлив. Вземи живота си в ръце, помисли за бъдещето ти, защото връзките на тази възраст са нещо временно, аи има много малко истински хора 90% са егоисти. Не и се моли, не говори с нея. Директен блок от всякъде изтрий и скайпа, изтрий всички смс-и, изтрий снимките и т.н. спомените са най-болезнени знам, всичко ти напомня за нея, всяко едно място всеки един предмет. Трудно е да, но е просто период който трябва да преодолееш! Ако тръгнеш да и се молиш, просто ще я отвратиш в нейните очи ще станеш жалък. Не и се моли, а просто приеми всичко, свикни с тази мисъл и мисли за бъдещето си и колко много работи предстоят да ти се случат!