- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам и губя
Първоначално написано от Zle
Човек, и аз преживявам същото в момента! Разделихме се преди няколко дни. 1вите 3 дни са най-трудни. Просто аз винаги си намирам работа, гледам да не оставам сам. Слушам музика, повтарям си, че целия живот е пред мен и ще ми се случат ужасно много работи, а това е просто временно и период през който трябва да мина за да стана по силен. Преживяваш всяка следваща раздяла все по-лесно и по-лесно. Това което не ни убива ни прави по-силни. Вчера излязох на кафе с най-добрата ми приятелка и зн ли кфо? Успях да не мисля за това поне 2 минути! Така че стегни се човек, изправи се, бъди силен, живей напук. Като се затваряш и депресираш става много по зле. Просто погледни философски на нещата. Така е трябвало да се случи, тя е освободила мястото на нова много по-добра от нея, с която ще си много по щастлив. Вземи живота си в ръце, помисли за бъдещето ти, защото връзките на тази възраст са нещо временно, аи има много малко истински хора 90% са егоисти. Не и се моли, не говори с нея. Директен блок от всякъде изтрий и скайпа, изтрий всички смс-и, изтрий снимките и т.н. спомените са най-болезнени знам, всичко ти напомня за нея, всяко едно място всеки един предмет. Трудно е да, но е просто период който трябва да преодолееш! Ако тръгнеш да и се молиш, просто ще я отвратиш в нейните очи ще станеш жалък. Не и се моли, а просто приеми всичко, свикни с тази мисъл и мисли за бъдещето си и колко много работи предстоят да ти се случат!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!