- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izpravqne na kosa
моля Ви кажете как да си изправя косата за поне 6 часа . Косата ми е много начупена и буйна и ми е много трудно да е изправя за повече от 1-2 часа (зависи колко лак съм сложила). Който може да предложи нещо да пише![]()
с ютия ама да пуснеш и парата
...
НЕ! В никакъв случай...смисъл ако искаш да си увредиш сериозно косата давай! ;ххПървоначално написано от tfk94
Пресата ми не е професионална и много трудно се изпрявам:X :X
Купи си професионална..
Значи каква ти е пресата? Непрофесионална какво ще рече? То почти всички сме с непрофесионални ама ни седят повечко косите.
Преди да изправиш слагаш задължително някакъв термозащитен продукт - обилно. и след като я изправиш яко лак. Повече ще ти държи и ако преди пресата си я изсушила със сешоар.
абе направо да я напраска цялата с лак и после да я мине с ютията и няма мардане
...
това попринцип го правя ама не държи многоПървоначално написано от Minerva
![]()
![]()
![]()
Ами значи може наистина да е много слаба тая преса. Плюс тва щом косата ти е толко къдрава и ако е твърда трябва нещо по-серозно. Не е казано да дадеш 200 лева ама ти трябва нова.
Пресата не е много слаба, защото когато е дам на някоя приятелка да се изправя нейната коса се изправя, а пък моита-неПървоначално написано от Minerva
![]()
![]()
![]()
Искам да кажа, че е слаба за твоя вид коса. Ако е по-твърда и опърничава.
много точно ми описа косата. Точно такава еПървоначално написано от Minerva
![]()
![]()
отиди на фризьор, но ако не ти се дават винаги пари, помоли приятелка да те направи (стига да има професионална преса за изправяне)![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
върви на фризьор да ти я изправи с сешоар така ще ти държи поне 2-3 дни
Hostis Honori Invidia