.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Хммм....

Хммм....

Историята е доста обикновенна момче се запознава с момиче .... нищо необичайно.Момичето е по голямо от мен с 1 година допадаме си доста имаме теми за разговор всичко си е г/д нормално но притеснението ми идва от това че до колкото разбрах никога не е излизала с друго момче което ме навежда на мисълта че трява по доста по тактичен начин да я питам да излезем и за това реших да се обърна към форума за съвет.Как точно да постъпя и как да я поканя да излезем?
    за повече контакти търсете разклонител

Просто й се обади по телефона и я покани да излезете с ведър тон. Не споменавай думата "среща", недей да звучиш прекалено ангажиращо или издайническо - така на нея също ще й е по-комфортно. Просто свободно я покани на разходка или нещо такова.

Говорете си отново приятни неща. Ако мине срещата ви успешно, на края й ще й кажеш, че би се радвал пак да се видите и да обсъдите разните му там неща и след време като назреят нещата може и да си й 1вата връзка
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

При положение,че не е излизала с друго момче до сега , предполагам и на нея ще и бъде притеснено. Няма от какво да се притесняваш, просто и задай въпроса ясно и точно като: Свободна ли си някой път да излезнем?, Ще се радвам някой път да излезнем, ако имаш възможност.; Би ми доставило огромно удоволствие да излезнем за по кафе(бира, на кино) или там каквото обичате да правите. Не се притеснявай , бъди уверен и всичко ще мине по ноти

Благодаря за отговорите но забравих да спомена че също ме притеснява и разликата в възраста да...вярно че е само 1 година но пак леко ме притеснява за да не се окаже че не и се занимава с по малки от нея ...

Винаги можеш да избегнеш неприятните и неловки моменти със срещите, и несигурните теми за разговор. Ние отдавна спряхме тези неща, когато намерихме универсалното решение.

Лопата.

Аха. По главата. Много помага.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Ако не й се занимава с по-малки от нея, изобщо нямаше да общува с теб.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако не й се занимава с по-малки от нея, изобщо нямаше да общува с теб.
    +1

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Една приятелка излизаше с момче, което е по-малко от нея с три години А и ако прояви интерес значи се интересува от ''по-малки'' от нея.. ам за поканата.Ще дам съвет понеже и аз като нея още не съм имала първа връзка ;д Ами бъди тактичен... покани я например е излязал нов филм и да го видите заедно или пък да се разходите из център, парк пишете и си говорете по-често и така ще стигне и до момент, в който може би ще бъдеш първата и връзка.. Късмет

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пробвай по скайпа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами питах я дали иска да излезем някой път и тя се съгласи ... сега въпросът е кога ще бъде точния момент за уточняване на излизането : )

Ами обади и се и я покани да се разходите,да пиете кафе.... кажи и че ще ти е много приятно ако тя има свободно време да го сподели с теб... накараи я да се чувства спецялна.Това ни харесва на нас момичетата !!! Айде и успех!!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Благодаря за отговорите всичко ми се нареди идеално : ))

Разкажи деееееееееее

Бъди конкретен, ти си мъжът и трябва да водиш. Това някой път някъде си не върши работа. Казваш и, че би искал да излезете еди кога си, правите го и така. Т`ва че не е излизала с др момче, което няма как да знаеш, не ти влиза в работата.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Ами с доста късмет се получиха нещата излязох на малка разходка и я видях да се прибира и реших че това е идеалния момент за това отидох при нея и започнахме да си говорим за доста работи и така докато я изпращах видях че наближаваме блока и се реших да я попитам да излезем по сериозно след което тя се усмихна и каза че ме е чакала доста докато се сетя да я поканя след което се посмяхме малко и така ще излизаме утре : )))

Олеле...Направо се разтапям при такива развръзки!!! Обичам, когато нещата се нареждат както трябва :P

Окей, късмет със сношението.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си