.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    София

Полудял съм по едно момиче от класа

Здравейте на всички от 7-ми клас уча заедно с едно момиче ощe от както е видях много е харесах сега сме 11-ти клас и все продължавам да е харесвам и постоянно си мисля , за нея доста съм се чудил дали да и предложа но ме е страх , че ще ми откаже . Дайте ми някви съвети

Ами, гледай сега, просто събери смелост, мислейки си за милионите опасни неща, които се случват и които могат да намалят времето ви заедно.

Примерно, представи си как се срещате на улицата пред училището, заговаряте се, откривате, че имате толкова много общи неща, искате да се видите пак... И ви блъсва ТИР.

Изводът? Не пий кока-кола.

...чакай, друг извод имах наум, като започнах да пиша.

ДА! Сетих се! Танкистите нямат гъдел!

Кажи ако съм помогнал.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Фен
    Град
    Shumen
    коментарът е неунместен ,но е и доста смешен
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Ами, гледай сега, просто събери смелост, мислейки си за милионите опасни неща, които се случват и които могат да намалят времето ви заедно.

Примерно, представи си как се срещате на улицата пред училището, заговаряте се, откривате, че имате толкова много общи неща, искате да се видите пак... И ви блъсва ТИР.

Кажи ако съм помогнал.
    Уау, оригиналничим...
    Както и да е, най-вероятно ще ти откаже. Звучиш неуверен и срамежлив с ниско самочувствие -възможно най-лошата комбинация. Ако толкова много я харесваш й кажи, за да си поскърбиш и да ти мине мерака. Може пък някакво чудо да се случи и да се обичате вечно.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

И си чакал до сегаа..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    4 години харесваш 1 момиче и те е страх да й признаеш чувствата си? Сложна работа си. Събираш смелост и й признаваш
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    4 години харесваш 1 момиче и те е страх да й признаеш чувствата си? Сложна работа си. Събираш смелост и й признаваш
    +1

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Не ме е страх да и призная страх ме е , че ще ми откаже

Цитирай Първоначално написано от AraBella

Кажи ако съм помогнал.
    Уау, оригиналничим...
    Както и да е, най-вероятно ще ти откаже. Звучиш неуверен и срамежлив с ниско самочувствие -възможно най-лошата комбинация. Ако толкова много я харесваш й кажи, за да си поскърбиш и да ти мине мерака. Може пък някакво чудо да се случи и да се обичате вечно.
    Доста точно ме описа

Цитирай Първоначално написано от AraBella

Кажи ако съм помогнал.
    Уау, оригиналничим...
    Уау, измисляме думи. Наш ред. Палачинколеторазбивач.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Когато момичето е от класа не е толкова лесно наистина...

Ами предложи и няма какво да губиш.... риск печели риск губи... !!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Re: Полудял съм по едно момиче от класа

Цитирай Първоначално написано от devler
    Здравейте на всички от 7-ми клас уча заедно с едно момиче ощe от както е видях много е харесах сега сме 11-ти клас и все продължавам да е харесвам и постоянно си мисля , за нея доста съм се чудил дали да и предложа но ме е страх , че ще ми откаже . Дайте ми някви съвети

Човече ??? направо ти се чуда ... няма как да знаеш какво ще се случи без да пробваш??? нищо не губиш !! кажи и просто,че не обичаш нещата да не бъдат изяснени иии че си почнал да си падаш по нея ...

4 години са адски много ... но никога не е късно !! нали знаеш?? има един период дето е късно ама няма да знаеш дали е минал тоя пероид ако не пробваш такаче Just Do It ! )

От опит мога да ти кажа, че е по-лесно да признаеш на въпросния човек, а не да си мълчиш и после да си мислиш "Абе можеше и да приеме". Пробвай, пък ако не стане, предполагам, че ще я забравиш по лесно...

Голям фен Аватара на magita
    Откажи се... щом е от класа ти няма смисъл..
    НО пък ако толкова много си я харесал... давай смело, няма да сбъркаш, ако пробваш. Все пак Съдбата обича смелите
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Събери смелост и и предложи! Няма за кога да чакаш вече... ще станете 12-ти клас и всеки ще тръгне нанякъде и после ще те е яд . Давай смело!
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Град
    София
    След , като свършихме часовете питах въпросното момиче дали ще си ходи тя ми каза Да! . Аз това и чаках тръгнахме си и ни се отвори една тема , за морски свинчета ( щото тя има също и , аз ) Поговорихме си за тях и казах: Имам да ти кажа нещо , което от доста време не ми излиза от главата , тя само се усмихна назова ми името и се загледа в земята . Казах и всичко от колко време си падам по нея , тя пак се осмихна и каза , че оценява какво мисля за нея но си имала приятел и , че би искала да си останеме приятели казах и добре , прегърна ме и си отидох към нас , като пребит

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ми като не знаеш как се пише усмихвам се...

Оххх... Това сигурно е заболяло.
    Не се притеснявай, всичко ще се оправи. А и нали ще си останете приятели.
    Обзалагам се, че след като си й казал ще ти мине по-лесно.

Браво!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре й кажи за чувствата ти,даже и да ти откаже,поне ще знаеш,че си опитал
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    по-добре й кажи за чувствата ти,даже и да ти откаже,поне ще знаеш,че си опитал
    Вече го направих

Цитирай Първоначално написано от Salom
    Оххх... Това сигурно е заболяло.
    Не се притеснявай, всичко ще се оправи. А и нали ще си останете приятели.
    Обзалагам се, че след като си й казал ще ти мине по-лесно.

Браво!
    Съдбата обича смелите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си