.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам...но....

Имам много голям проблем...намразвам майка си!.Искам просто да съм щастлива.Искам да съм с Боби,и точно когато това стана аз вече бях наказана да не излизам.И това наказание е защото не ходих на даскало 3 дни,защото не мога да понасям гадните си съученици,които само интригантстват и обсъждат.Ето защо аз реших да си взема бележка и да се отдалеча за няколко дни от тях,но майка ми разбра и ме наказа ( е имаше и шамарки но това е др въпрос).И така днес (понеделник) аз свърших по-рано даскало и реших да ходя на кафе с Боби...с надеждата че никой няма да разбере,но уви някои казал на майка ми е ето пак скандал..и ново наказание!!!Но това не е всичко,майка ми има някакви амбиции да ме приемат английска филология,но аз съвсем не искам това.Искам да уча в НАТГИЗ, а тя не е съгласна.Мн пъти съм се пробвала да говоря за това с нея , но напразно.
    Моля Ви дайте съвет какво да правя....отчаяна съм!!!

Може би ако не `и биеш "шамарки" ще е по-мила с теб.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

шамарките бяха от нея за мен...ама то за 1-2 кой ти брои

Град
    Плевен
    ми не се зянимавай с тоя ..и нямаш проблем с майка ти
    мн е трудно

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Ако родителите ми не харесват момчето с което съм ще го зарежа,защото те са защитнически настроени и усещат работи,които ние не можем..после се оказват винаги прави.. Аз не бих ходила с гаджето ми ако моите родители не го уважаваха и не го приемаха като част от семейството..Както баща ми казва познавам кое момче е искренно към теб само кат го погледна в очите .. и се оказа прав .. Преди време ( преди 2 години ) излизах с едно момче и аз се бях влюбила в него горката и не виждах колко е смотан тогава майка ми и баща ми го поканиха на вечеря в нас и той така и не дойде на следващият ден ме заряза,защото не искал нищо сериозно .. и от тогава насам винаги слушам родителите си по отношение на любовните проблеми .. Сега съм с едно момче вече 1г и половина .. и наще го уважават .. Така,че майка ти може да е права

Относно за университета .. Майка ти е права за англ. фиолология..Имаш повече възможности след това.. Ако завършиш НАТВИЗ после кво ще станеш в тая държава .. смсл трябва да заминеш в друга държава,за да преуспееш с знанията,които ти дават НАТФИЗ,но ако не те влече англ.ез по-добре и кажи,че не искаш да учиш това което не владееш и готово ..

Успех !

Живота си е твой и ще го живееш, както ти харесва. Ходи с който си искаш и учи където искаш, но не пропускай училището, защото да не забравяме, че то ти помага да се развиваш и да не останеш тъпа като галош.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Живота наистина си е твой и имаш правото
    да си го изживееш,както на теб ти се иска..
    Не знам на колко години си,но или се опитай да
    не й обръщаш внимание или се опитай да поговориш
    с нея отново..НО щом досега не си успяла,явно няма
    и да успееш..

Desire93 - Права си,но в повечето пъти родителите
    ни се притесняват затова,но всъщност ако не си достатъчно
    голяма,ги е страх да не вършиш нещо глупаво или да не
    легнеш с момчето..Надявам се да си ме разбрала
    какво искам да ти кажа..
    - Но иначе трябва винаги да се вслушваме в съветите им
    - макар,че понякога това на нас да не ни харесва..Те са възрастни,
    преживели са доста неща - добри и лоши,и така се опитват да ни
    предпазят от лошото,обикалящи ни непрекъснато в живота (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И мойте родители бяха много строги и много ме наказваха....бягала съм много пъти от нас само и само да видя гаджето си .... но те продалжаваха да ме наказват аз бягах от училище и пак се виждах с него.И накрая като видяха че няма да се откажа се примириха....нямаше какво друго да направят....
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    АМИ КАКВО МОГА ДА ТИ КАЖА , ТИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕШ ТОВА ВАЖНО РЕШЕНИЕ ДА ГИ СЛУШАШ И ДА СИ НЯМАШ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ДА Е НА ТВОЕТА , НО СЪС СКАНДАЛИ УСПЕХ !

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    АМИ КАКВО МОГА ДА ТИ КАЖА , ТИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕШ ТОВА ВАЖНО РЕШЕНИЕ ДА ГИ СЛУШАШ И ДА СИ НЯМАШ ПРОБЛЕМИ ИЛИ ДА Е НА ТВОЕТА , НО СЪС СКАНДАЛИ УСПЕХ !
    Пич, ще дойда у вас и ще ти удрям клавиатурата в главата докато CAPS-LOCK-а не се изключи.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Абе ти мнение дето не е на капс лок имаш ли в тоя форум?

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Абе ти мнение дето не е на капс лок имаш ли в тоя форум?
    И аз това се чудих, но той май поспря в една от темите, в смисъл, имаше два нормални коментара, после спря да пише. Явно компютърът му не ще да стои онлайн ако Caps Lock-а не е включен.

И нашите ме наказваха много преди но ги разбирах притесняваха се . И твоята майка се притесвява за теб а и може би наистина трябва да я послушаш, или просто да и споделяш повече.

Защо всеки си има проблеми с родителите...примерно аз с моите родители се разбирам перфектно....Майкати сигурно се притеснява за теб!!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cholakova54
    Защо всеки си има проблеми с родителите...примерно аз с моите родители се разбирам перфектно....Майкати сигурно се притеснява за теб!!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

теб пък кво те бъркат съу4ениците ти ти си влизай в 4ас пък след даскало ходи където иска6 и с който иска6
    пък тея твоите съу4еници като завър6и6 няма да ги види6 пове4е, така 4е дали интригантстват или не.... се тая 4е то всеки интригантства
    дай да си седим по къ6тите 6тото навън има интриганти
    пък на майка ти 6те и каже6 4е като толкова има желание за англ философия едно време да е у4ила това а не да стоварва върху теб нейните несбъднати желания пък с Боб4о излизай ве4ер или след даскало вместо да пропуска6 4асове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си