Ако родителите ми не харесват момчето с което съм ще го зарежа,защото те са защитнически настроени и усещат работи,които ние не можем..после се оказват винаги прави.. Аз не бих ходила с гаджето ми ако моите родители не го уважаваха и не го приемаха като част от семейството..Както баща ми казва познавам кое момче е искренно към теб само кат го погледна в очите .. и се оказа прав .. Преди време ( преди 2 години ) излизах с едно момче и аз се бях влюбила в него горката и не виждах колко е смотан тогава майка ми и баща ми го поканиха на вечеря в нас и той така и не дойде на следващият ден ме заряза,защото не искал нищо сериозно .. и от тогава насам винаги слушам родителите си по отношение на любовните проблеми .. Сега съм с едно момче вече 1г и половина .. и наще го уважават .. Така,че майка ти може да е права

Относно за университета .. Майка ти е права за англ. фиолология..Имаш повече възможности след това.. Ако завършиш НАТВИЗ после кво ще станеш в тая държава .. смсл трябва да заминеш в друга държава,за да преуспееш с знанията,които ти дават НАТФИЗ,но ако не те влече англ.ез по-добре и кажи,че не искаш да учиш това което не владееш и готово ..

Успех !