- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствено момче
Ако момчето с което ще спите ви каже, че е девствено, а вие не сте ?
т.7
krem4et0
Да кажем за тази ситуация. 1 или 2 срещи и хоп в леглотоПървоначално написано от juveteam
![]()
Чудех се дали ако при всяка дама с която се запозная, въртя номера че ще ми е първа дали ще е:
Или ще е:Първоначално написано от ScorpionGirl
И ще оставам на сухоПървоначално написано от ImSoInLove
![]()
Ако е само за веднъж, въобще няма да я интересува дали си девствен и не смятам, че ще се обсъждат подобни въпроси. А ако връзката е сериозна е излишно да коментирам ... там не би трябвало да има въртене на номера и въпроси от рода на "Оххх, как да я накарам да ми пусне?'Първоначално написано от Ice_b0x
А аз лично не бих отказала, ще е може би интересно, но ако е за един-два пъти. Иначе си искам стабилен е*ач.![]()
Може да измислим нещоПървоначално написано от kremen4eto
![]()
по-ебливите момичета отговориха с НЕ![]()
Намерила съм го вечеПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Жалко, а бях девственПървоначално написано от kremen4eto
Стига толкова лирически отклонения, чакам сериозни отговори![]()
Да ги има повече като тебе, бе!Първоначално написано от ScorpionGirl
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от ScorpionGirl
Аэ мога да ти предложа моето "месо",все още никоя не го е "иэяла"!![]()
![]()
![]()
Загорели тъпанари![]()
Никаква реакция няма да имам..Секса си е секс,а дали си девствен или не,какво значение има?Всеки се учи..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Абе момичета какво се правите на тежки, вие като сте били девствени как са спали момчетата с вас? Сега като са ва разцепили и със девственно момче да не правите голема работа сте стана ли!
Макар аз със бившата ми приятелка, която ми бе първата тя не ми повяра, като и го казах, че ми е първа, дори ми удари шамар за това!
Неразбранно защо не повярва?!![]()
![]()
Сигурно, защото я докарах до оргазъм!
Пък съм чувал, от же ни/момичета, че девствено момче може да ги възбуди по добре!![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
И аз и той бяхме девствени. Причината, поради която изобщо тръгнах с него беше именно тази - девствен е и съм убедена, че ако не беше, вероятността изобщо да се срещаме и да сме интимни граничеше с нулата.
Ще ми се ако имам следващ партньор (дано да нямам де, ама знае ли човек), пак да е девствен. За съжаление предвид възрастта ми и нежеланието ми да ме накаже законът, това е невъзможно.
Секви мастий има![]()
Creative Technologie
Ей кремче мн забавно заглавие си ми сложилаМоже ли някой да разчисти темата от умствено изостаналият индивид по-горе
ХАХххахххххаахахха егати шегаджийя/ката ... кефиш ми щи звънна ...Първоначално написано от Ice_b0x
Така и не се решава проблема на момчето,което направи темата ???
бебослава искашли да ти направя бебеПървоначално написано от beboslava
![]()
Визирах един друг индивид който беше напълнил темата с глупости, не тебПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
шегаджия съм![]()
Ми има едно момче,с което искам да спя,а то е девствено.И не ми пречи.Като се върне ще спиш заедно и хич не ме и грее дали е спал с други,или не.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire