.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Тестче

Тестче

Добър вечер. Новак съм в теенпроблем.нет и се надявам да не объркам някое правило на форума.

Пускам тази тема с цел някой , който има да отдели малко време и да ми попълни или поне помогне за този тест по Градивни Елементи , защото си нямам и напредстава какво да пиша а работата е там , че трябва да го направя този тест , защото бях болен доста време (Да , почвам от началото на годината. ) и трябвало да го попълня за да нямам "служебна 2-ка" ( Което чувам за първи път..) . Та.. ето го теста :

Тест по Градивни Елементи - 9 Клас.

1) Според поведението на материалите в магнитното поле , те биват: .........

2) За оценка на поведението на материалите в електрическо поле се използва: ........

3) Избройте климати1ните области според БДС: ............

4) Дайте определение на свойството "якост на натиск" : .............

5) Влиянието на температурата върху електричните свойства на материалите се оценява чрез : ..........

6) Електропроводимостта на диелектриците се получава в следствие на ........... им и наличието на известно количество .......... в структурата им. Тя зависи от ........ , ......... и ......... .

7) Общият ток през диелектриците , поставен в променливо електрично поле се изчислява по израза : ..............

Дайте определение за пробив в диелектрика : ..................

9) Напишете закона на Ом и го изкажете (Формула) : .................

10) Попълнете равенството : 1 µA = .................... mA = ................A

11) Обратим ли е процесът на размагнитване след температърата на Кюри?: ..................

12) Как се получават премесни полупроводници от P тип?: ...........

13) Защо металите имат по-голяма топлопроводимост в сравнение с полупроводниците?: ....................

Легенда : Оранжево - място за попълване.

Моля , не ме нападайте с изразите "За какво ходиш на училище тогава като не знаеш нищо?!!?" . Всеки си има проблеми с даден предмет в училище.

Всичко най-добро - Дарко.

ех.. помислих си , че някой ще помогне , но явно няма. Надявам се някой все пак да отдели малко време и да помогне.

Re: Тестче

Цитирай Първоначално написано от ScabbyFAILZ
    Добър вечер. Новак съм в теенпроблем.нет и се надявам да не объркам някое правило на форума.

Пускам тази тема с цел някой , който има да отдели малко време и да ми попълни или поне помогне за този тест по Градивни Елементи , защото си нямам и напредстава какво да пиша а работата е там , че трябва да го направя този тест , защото бях болен доста време (Да , почвам от началото на годината. ) и трябвало да го попълня за да нямам "служебна 2-ка" ( Което чувам за първи път..) . Та.. ето го теста :

Тест по Градивни Елементи - 9 Клас.

1) Според поведението на материалите в магнитното поле , те биват: парамагнетици, диамагнетици и феромагнетици (Тва намерих в Гугъл..)

2) За оценка на поведението на материалите в електрическо поле се използва: ........

3) Избройте климати1ните области според БДС: ............

4) Дайте определение на свойството "якост на натиск" : .............

5) Влиянието на температурата върху електричните свойства на материалите се оценява чрез : ..........

6) Електропроводимостта на диелектриците се получава в следствие на ........... им и наличието на известно количество .......... в структурата им. Тя зависи от ........ , ......... и ......... .

7) Общият ток през диелектриците , поставен в променливо електрично поле се изчислява по израза : ..............

Дайте определение за пробив в диелектрика : ..................

9) Напишете закона на Ом и го изкажете (Формула) : Цъкни <---

10) Попълнете равенството : 1 µA = 1000 mA = 1 A (май така беше)

11) Обратим ли е процесът на размагнитване след температърата на Кюри?: ..................

12) Как се получават премесни полупроводници от P тип?: ...........

13) Защо металите имат по-голяма топлопроводимост в сравнение с полупроводниците?: ....................

Легенда : Оранжево - място за попълване.

Моля , не ме нападайте с изразите "За какво ходиш на училище тогава като не знаеш нищо?!!?" . Всеки си има проблеми с даден предмет в училище.

Всичко най-добро - Дарко.

Друго по късно или утре, шот ся излизам..

Reaper93 , много ти благодаря! С това което ти беше написал и с още малко от мен , изкарах 5.

Б Л А Г О Д А Р Я !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си