- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко момичета сте отворили
Ако ще я правиш гадже - става. Ако е за едното тракане...заеби тая работа. Пълен та**к.
Оф първият ми си мислеше, че е голяма работа като е бил с 3-4 девствени и после се стремеше да увеличава списъка (сигурно и с мен де).
И да - глаголът "отварям" е супер груб и неправилен. То дори ние не сме съвсем 'затворени', нали има там дупчици в ципата.![]()
А къф глагол предпочитате? Полузатворени? Полуотворени? Разширяване на малките дупчици?Първоначално написано от kremen4eto
Въпросът "С колко девствени сте спали?" е подходящ.Първоначално написано от GregoryHouse
Дефлорирали?Първоначално написано от kremen4eto
Да, това е по-добре, защото знаем, че се дефлорират само жени, а много предмети се отварят и обикновено асоциацията е някой буркан.Първоначално написано от thefreak
![]()
Всъщност, днес разбрахме, че правилната дума е била "дефлорирам". Бяхме шокирани като разбрахме, че думата се отнася за обездевственяване, а не за рязане на пръсти в Амазония, ама айде.
По темата - не си обездевственил момиче ако не знаеш каква от 16те вида е била по форма химерата `и.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
^ Естествено някой трябва да вкара иронията и в тази тема :P
Нито едно. Имал съм възможност но не съм искал не ми харесва![]()
нито едно!
Мераклия съм, но къде да я намеря такава затворена?![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Това е една от най-тъпите възможни теми които съм чел от много време насамАвтора ако обичаш застреляй се
![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Що бе, весела е. Дава оправдание да се напише тема "колко момчета сте затворили" от страна на момичетата.
Това ще рече зашиване на всички дупки от кръста надолу.
От тези само трима досега, впрочем.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Както вече казаха ако нямаш намерение да я правиш гадже, не си струва нервите....( дамите да не се засягат )
Темата ми харесва. Аз съм отнел девствеността на три момичета. Хареса ми и трите пъти. Момичетата, с които съм бил също им хареса.
Ми имах предвид че не ми харесва възможносттаПървоначално написано от juveteam
![]()
ОТВОРИ ПЪТ НА ЩАСТИЕТО
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
СЛИВКИ
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Нали се бъзикаш? Трябва да се бъзикаш!Първоначално написано от OldSchoolRebel
По темата: аз не съм дефлорирал момиче, мойта приятелка беше вече...
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !