- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко момичета сте отворили
Аз до сега съм отворил поне 15....Закачам ги за краката на една кука в мазето,вадя Големия....кухненски нож и започвам да отварям.Поря ги до гърлото и ги заравям в двора.
Хм...защо ги заравяш? Аз си ги нарязвам и ги слагам във фризера. Така имам да си ям през цялата година. Пробвай някой път да си направиш мацката по ловджийски - копаеш си дупката както за да я заровиш се едно, само че като я заравяш, слагаш и малко тлеещи въглища около трупа - после заравяш и след 10тина часа е готово! Тва ми го каза чичо - така направил с леля бог да я прости. Било много вкусно!Първоначално написано от BeastLover
Аааа аз така пробвах с една,ама явно въглените бяха малко,щот като я извадих я бяха наплюли мухи и цялата беше в червеи...не че не си я хапнах ма малко хрускаха и вкиселяваха вкуса
Еб..ти бруталната младеж лол...
+1Първоначално написано от SMoKe_BoY
Чудя се колко болен мозък трябва да си,че изобщо да ги мислиш тия простотии![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аха, всички знаем, че ювето е лош човек. Гласувам да му зашием ноздрите една за друга.Първоначално написано от juveteam
И после да пратим някой да го отвори... По друг начин, разбира се.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Не му давай идей, че като го гледам къф е биибър ще стане белятаПървоначално написано от KondolizaI
![]()
по темата нитоо едно
Badabumbaaa
хем си я отракал хем е детствена ебати лафаПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
![]()
Авторът трябва да осъзнае що за същество е..
и 90% от всички които използват израза "отворил съм една..2-3-10.." никога няма да могат да се нарекат истински МЪЖ, макар и да не го осъзнават. Това само да имаш голяма бройка не те прави Мъж, има доста други неща, които тези "плейбои" НЕ владеят![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Снощи разпечатах още една мадама![]()
Ивито!Моята секс френдка!
недей да се притесняваш,всички така го казват.както се каза нагоре в коментарите те не се консерви.аз ги приемам като бутилка от бира.като не са "отворени" е гърлото на бутилката.като се отворят стават тялото на бутилкатаПървоначално написано от juveteam
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.