Здравейте отново.След като се посъветвах с вас за термо бърнер(първото хапче за фитнес,което пия) реших да ви попитам още нещо.Тъй като същия приятел дето спря фитнес и ми даде термо бърнера има още няква добавка искам да питам за нея.В някаква синя опаковка е(вмомента не мога да намеря картинка) И на опаковката пише Т-бомб.Аз прочетох,че пише за някакъв хормон стимулирало,и произвеждало повече тостостерон.Мислех да не го взимам,защото това не звучи добре,но той ми каза,че е доста скъпо и му се свиди да го хвърли,а няма нищо лошо да ми направи.Та въпроса ми е какво е това нещо ? Да го пия ли изобщо,защото съм малък.14 години.Дайте някакви съвети и предложения.
Първоначално написано от fatrat
А какво е това хормон стимулиращо ? Аз нищо почти не разбирам от добавки,но тате ми е казал,че всякакви хапчета за фитнес са вредни и да не пия,а той ходи от 5-6 години.
Ами вдига ти самолета![]()
Хвърлих един поглед в нета. Това е тестостеронен стимулант. Няма ефект при хора под 25 години, защото до тази възраст при мъжете нивото на тестостерон е твърде високо по принцип, и неговото увеличаване няма да доведе до увеличаване на маса и сила. Да не говорим че не трябва да се пие от под 18 годишен. Само ще ти седи патката вдигната нонстоп.
Нормално е, защото от пубертета до 18 годишна възраст тестостерона доста висок по принцип. Едно момче дето е на 18 взимаше химия и правеше възтановителен цикъл с трибестан. Беше ми казал че сутрин като стане вместо за някоко минути да му спадне, стои надървен час и половина и закъснявал за даскало, а междучасията като му станел, закъснявал по 10-15мин;. за часовете![]()
![]()