- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална връзка
Връзка само заради добрия секс... Как възприемате това? Колко дълго може да продължи?
"Колкото повече, толкова повече..!"
Имах и продължи около месец,после се събрах с бившия и той с неговата бивша и така![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
може да продължи докато партньорите не си омръзнат или пък не се появят несподелени чувства между партньорите
Hostis Honori Invidia
А по принцип какво мислите за хората, които поддържат такива връзки? Питам защото се завихри лек спор с една приятелка и тя смята, че това е само за леки момичета
Не,не мисля,че е само за леки момичета...Сега мога да пиша и 1час,но не ми се занимава...
Значи според мен това си е много нормално нещо и щом си е нормално значи може да се прави и е позволено и не е само за леките жени...
Лично аз ако може ще го права това нещо...
А и вече зависи на колко години сте и спорите...![]()
На по 18 сме щом има значение, наясно съм, че всеки има различна гледна точка и все още има хора с консервативно мислене, но просто исках да видя как се приема и от другиПървоначално написано от juveteam
имах сексуална връзка близо 1 година и с момчето бяхме доста добри приятели и си споделяхме всичко, но не се обичахме
виждахме се горе долу 1-2 пъти месечно само заради хубавия секс![]()
през този период от време съм спала само с него и ми беше супер
your love is my drug <3
Ами със сигурност има такива връзки , макар погледнато средно статистически не продължават дълго - изхабяването , емоционалната неангажираност от само себе си определят изчерпаемостта на такъв род интимни взаимоотношения .![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Да,ама мераците още си ги имамеПървоначално написано от juveteam
![]()
![]()
![]()
Леката жена спи с много мъже, а във връзката, за която говориш става въпрос за момиче, което спи само с един. Така, че приятелката ти не е права.
В днешни времена такива взаимоотношения стават все по-често срещани и добре приемани.
Според мен подобни връзки са за хора с по-голям житейски опит, за хора, които знаят какво искат от живота, защото един тийнейджър на 16-17 лесно се влюбва и нещата се объркват. Но не винаги нещата свършват зле, дори и на тези години.![]()
Като цяло подкрепям подобни връзки, стига да не се стига до излишни драми (единият да се влюби и да започне да изисква повече). В това няма нищо "леко".
Против тях съм. Твърде изтъркано и смешно е. Нещо от типа на цигарите, патешките устни по снимките и алкохолът. Всеки си мисли, че е мега готино, а всъщност отстрани си е доста смешно.
Еми айде разбирайте се и пак го правете...Няма нищо лошо...Щом може да се направи значи е разрешено...Първоначално написано от Biskfitka
Абе няма забранени неща на тоя свят...
Ти си вече др тип човек...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Не може,аз си имам вече съвсем друг приятел и други неща и ...не става засегаПървоначално написано от juveteam
![]()
Няма такива филми ! .. секс без любов, не е секс, разберете го![]()
Пичките, които са отворени на 12 години ( ако мога така да се изразя ) се правят на голямата работа, и стават пълни провали .. ако те отворят на 12-13 години от тебе ще стане БОКЛУК, защото един път пробваш ли го, няма спирка .. поне за .. не искам да се изразявам ценично ;D
Зависи от секс-а е според мен!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
+Първоначално написано от Cucko0
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Как искаш да го приеме... все едно да кажеш на Лили Иванова, че е време да слиза от сцената.Първоначално написано от juveteam
DarkTemplar е прав![]()
Спорта пречи на цигарите :P