- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Нямаше как да ти помогнаще стискам палци другия път.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от CookieJar
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
" Съжалявам, че не се получи... не си лош човек и те обичах много, свикнали сме на различен начин на живот.. жалко, че чак като те оставих осъзна колко много си грешал както ти казвах тогава.. Дано не допуснеш същите грешки с друга и с която и да си дано те заслужава"
Аз направих грешки,признавам,изобщо не съм невинна.Обаче ти си беше жалък товага,за година и нещо изобщо не си се променил,пак си същото мрънкало,което си гледа само собствената паничка.Айде,със здраве.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Играеш мръсно - чудесно! Просто не пропускай фактът, че мога и аз... Повярвай ми, мнооооого дълго ще ме помниш.![]()
Въпреки че ме заряза аз те Обичах, Обичам те и ще те Обичам завинаги. Грижи се за себе си, и знай че заслужаваш най доброто.
нз дали някои или нещо е в състояние да направи така ,че да те забравя
love is gone!
Направих грешки .. знам .. признавамм , но и ти също .. много ме болеше от всичко което ми причина, но аз продължавам да те 0бичам и винаги ще заемаш място в сърцето ми независимо като приятел или нещо повече .. не ме забравяйй //
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Същото.. Само дето никога няма да гледам на него като на приятел само.Първоначално написано от mee3
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Простак![]()
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
хаха не трябваше да правиш великата грешка да късаш с мене.. [[тя ме скъса защото си мислеше че ще тругне с една друга но понеже тя беше заета сега иска пак да се съберем]] .. a и съм на принципа прават ли ти гадно прави два пъти по гадно тка че.. ;ддд ше ти се стъжни живота. ;дд
lesbo0 wordss.. ;ppp
Оставям сърцето си отвън, на двора. Скоро ще изстине, ако пожелаеш - прибери го.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
бих казала на бившия си,че е мега тъп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подяволите, все още си толкова секси. Но вече съм ваксинирана против теб.
Твоите ефтини жени много малко ме вълнуват !!!!!!
Не е любов всичко, което виждаш, затова внимавай на кого завиждаш . . ! ;]]
разтопих се.Първоначално написано от quexxe
![]()
каквото бих му казала, ще му го кажа на него, не на вас!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Добре, мамка му, ако просто ме потърсиш ще те направя мнооого, много доволен. Знаеш какво мога...![]()
Ти си нищо в сравнение със сегашшното ми гадже!!!![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Ми ... кво' праиш?![]()
![]()
![]()
Никога не обещавай любов, която не можеш да дадеш!
Не тръгвай по път, по който се страхуваш да вървиш!
...
a taka !!!Първоначално написано от Deni77o
+
ОБИЧАМ ТЕ .
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
+Първоначално написано от quexxe
![]()
Buzzzz {} {
} {