- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
нищо пълен игнор...Enjoy the silence![]()
Не очаквах да мине толкова лесно, хехе видях колко силно ме обичаш е и ти видя какво изпитвам аз към теб.Дано да си намериш жена,която да ти роди така желаните деца и дано да си щаслив![]()
Здравей,как си ами как да ти кажааз още те обичам,дори повече от преди и,макар че ти си направи тройка с двете ми приятелки,че плаках три месеца за теб,че писах стихчета,че изглеждах като олигофрен и въпреки всичко още те обичам искаш ли пак да кажеш ''Мила пусни наща песен сега сме на нешето място и хвани ръката ми'' защото аз искам... Лошото е,че тебе те няма,пак си със друга сигурно не помниш дори имената им но това няма значение само това исках да ти кажа
![]()
простто незнам какво ще му кажа,но мисля,че го 0бичамм все още![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Непрекъснато ме боли как ме предаде. Не мога да свикна с мисълта, че си опетнил името и егото ми. Боли ме много, че точно тия 5-10 души си мислят, че съм спала с теб и си ги излъгал за всичко. Това е много пезпринципно и СЕРИОЗНО не знам как ще живея с тази мисъл за лъжата и тва че шайката ти несретници ще свързват името ми с теб и с твоите чаршафи.
Каза да не припарвам до приятелите ти? А те как ще разберат за лъжата ти? Вече го направих, но спокойно, никога няма да припаря до А., защото все пак искам да си щастлив, ако щеш ми вярвай.
Живей живота си прекрасно и се надявам въпреки лошите неща да останеш с хубави спомени от мен. Въпреки всичко знам че си ме обичал и съжалявам, ако съм ти нанесла някакви големи щети по сърцето с думите и поведението ми.
На 90% вината си е моя.
Надявам се да срещнеш точното момиче.
http://vbox7.com/play:769936bc
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Накарай ме да остана.. И двамата го искаме, всичко е в твои ръце.. Не ме разочаровай отново..
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Върни се за този Св. Валентин, после си върви, но едва ли ще го направиш...
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
Не ме заслужаваше..
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Бих му казала, че това е живота и съм го преживяла. Не съм от момичетата дето се вманиячават и Полудяват едва ли не. Щом вече не ме обича няма да го държа на сила "в плен". Приятен живот!!!
Глупак! Какво ли не направих заради теб, а най - накрая пак си недоволен.. Както и да е, прав ти път - ти сам поиска да си тръгнеш. Ще те преживея, няма да седя и да си блъскам главата..... повече от седмица-две.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
защо изчезна така?бих искла да сме добри познати а не като непознати
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Майната му на всичко минало, това ще кажа не само за всички, но и за всичкО бивше. Каквото било - било. Чувствам се прекрасно, няма по-щастлив човек от мен. Научих се да мисля за бъдещето и ми харесва!
ЛИПСВАШ МИ УЖАСНО МНОГО..
Умри![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Вече няма да и кажа нищо... ignore
По-скоро на по-по-бившата в момента:
Знам накъде биеш, познавам те достатъчно добре мейт![]()
Днес се убеждавам, че в текущото положение сме най-добре. Поотделно.
Не трябваше да се противя и/или дълбая толкова, както винаги правя, макар че това само аз си го знам (няма и да обяснявам.)
Прав си, че трябва да си гледам ученето и да не се занимавам с "батковци" - просто не съм за тях, нито за връзки и т.н.
Каквото и да правя/правиш/правим, няма да станем по-подходящи един за друг.
Съжалявам за всичко, защото имам вина за 90% от всичките комплекси, батаци, драми и скарвания ... всичката ненужна и ужасна злоба. Не знам какво искам.
Осъзнавам, че за доста неща не съм била подходящата партия, както и че те напълних с лоши чувства. Напълно разбирам решението ти и ти го одобрявам. Предполагам че ти доста уверено продължаваш напред и ти желая успех по пътя.
Извиненията ми НИЩО няма да променят, и не смятам да те търся повече заради елементарно уважение. Все пак не искаш повече драми, а и усещам, че няма да стигнем доникъде по-напред. Не е сега времето и не сме ние хората. От нашия опит не се роди нищо и така е трябвало да бъде. Имам вина, и съжалявам, че ще те обременя с подобни спомени. Съжалявам, че стигнах много далече в лошото си поведение и че ти кипна, но и да бях сдържала гадния си характер, това нямаше да помогне за събиране или дори нормално приятелство. Просто трябва да побачкам над себе си. Aз съм ужасно глупав човек и минах всякакви граници.
Това, което си решил наистина е най-разумното - игнор и евентуално някой хубав ден пак ще се видим, защото "неведоми са пътищата Божии".
Времето променя стойността на нещата![]()
Надявам се след много време ако си спомниш за това, въпреки всичко да се усмихнеш и да разбереш, че една не е била "съвсем с всичкия си" и да си ми простил. Все пак малко ме е срам.
Сега край и успех с А.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много пъти съм го писала и силно го желая.
Когато ме видиш някой ден дано да разбереш какво си загубил и колко съм щастлива дори да не е така усмивката ще е там знам ти си първия знам,че ще те помня но нещо що трепне знам.
Когато съдбата отново ни срещне
влак или тролей ще имаш
ли дори смелост да
кажеш "Здравей"..
\/
Много го харесвам това! ^^
Колкото по-дърта ставам , толкова по-тъп изглеждаш.
Е, като бях на 13 имах надежди за теб.
Ама, баси, да не знаеш кое аритметично действие е с предимство , когато решаваш числов израз, да не знаеш ключови въстания в нашата история, а да се правиш на голям математик и историк.
Блаах .
И да, изневерявах ти . Много . Много много . Защото се грижех за емоционалното ти здраве, а за моето - нямаше кой.
И , да , личи си , че си отчаян и не си правил секс от 1г. и 7м. - от както се разделихме . Търсиш си глупачета, за които се лепваш, но те разбират колко си отчаян и бягат.
И не мога да разбера как така ще оправиш на онази мацка компа, при положение, че не можеш и антивирусна да инсталираш . Бил слагал рутери из града - не се брои ако ги монтираш с разни скоби и пирончета, това го вършат некадърниците като теб, които се притесняват да поискат помощ от приятелката им, която е с 6г. по-малка, но поне разбира.
Много ме е яд, че онзи път извика някакъв ретард да ти оправя компа.
Много ме е яд, че ме подцени и реши пред другите да ме представяш така, както ти изнася - лигльо.
Била съм в лоша среда, ти само си давал , а аз - взимала ..
Лъжеше, че съм на 21 .
Познатите ме обиждаха, че съм курва.
Е, това не е било в мое присъствие, докато те скитаха по кафетата, аз си скъсвах задника да уча, за да не се срамувам и за да не ми се налага да се омъжвам рано, както ти си свикнал , или за да не работя цял живот продавачка.
Защо на никого не каза как всяка вечер, когато нещо не ми изнася , беше слаган на място и как реагираше като кученце. Да видим тогава какъв мъж ще си . Защо веднъж не ме защити пред приятелите ти , които също много се ядосваха, защото бях малка и не си държах езика зад зъбите, тъй като съм възпитана в матриархат и им показвах колко са зле.
Егати, аз бях един awesome тип там сред вас, а вие - някакви олигофрени, които се опитахте да покажете превъзходство.
Поздрави , ако си завършил специалното си образование, поздрави на мацките , които едвам ги приеха в лесотехническия , поздрави на приятелите ти , които не изтрезняват, а някои на дърти години ходят с наборки и завършват средно.
Поздрави ги .
Това е единственият ми опит във вашата среда, беше ми полезен, амбицира ме - не искам повече да се връщам при вас.
Да, тъп си . Не съм голяма умница, но на моето никога няма да дойдеш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нуждая се от теб,мамка му!
7 месеца минаха,но не спирам да мисля;
студен си,все по-студен,
заслужавам си го,зарязах те,не бяхме дълго,
но..
имам чувства,дееба!И това е..
Само да знаеше..
![]()
Забравил ме нашия?! И ТАКА ми показваш, че си ме забравил?.. Брехх..
как мина питието с моя човек бе , шматко .. нищо не каза , похвали са![]()
брех , само аз ли не я мразя бившата .. ;x
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]