- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Ти ме промени и ме направи такава каквато никога не съм предполагала ,че ще бъда , благодаря за което.Извинявай за всички лъжи.Обичам те .Знам ,че и на теб ти пука ама си прекалено голям инат за да го покажеш .Спри с игричките защото не издържам без теб![]()
![]()
![]()
Вярвам ти, че си ме забравил, ама след тези неща, които чух! Иска ми се да не ми пука изобщо за теб, ама мамка му пука ми... Поне мога да го прикривам.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
За кво ми е да мисля за миналото? Бъдещето е пред мене!
Едно голямо НИЩО! Дори нямам желание да разговарям с негоДаже какъв ти разговор... с него не може да се говори изобщо.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Евала!Първоначално написано от NomNomNom
Супер смешно ми беше, докато го четох това, на теб едва ли обаче ти е било смешно навремето.
Занимавай се с писане, много ти се удава. Дори просто блог да е, пиши - ще го чета!![]()
Бих му казала, че ще ми е кавалер на бала, да си знае отсега![]()
Знам ,че ме искаш!Прекалено си горд ,за да си го признаеш.Липсвам ти нали,хаха знам аз много добре знам.Дали друга така ще ти вярва?Аз преглътнах недостатъците ти и те заобичах с тях.
*Имал чувства към мен,липсвала съм му,харесвал ме,но не искал да е с мен!
Е тва ся кво е![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, или пък "Чудя се какво съм харесвала в теб,за нищо не ставаш".Първоначално написано от GossipGirl89
В петък щеш-нещеш ще ме заведете с Владо да гледам "Рио"!!!В противен случай ще спиш на земятаА и утре ще ти цъкна към 20ч. за учебника,нооо предупреждавам,че не ми се ходи на заведение и може да се разходим някъде с колата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нямам търпение да те видя утре... след 6 месеца
не ми пука, че е само за 1ния секс, още те обичам, толкова колкото и преди половин година!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Ти си най-глупавото момиче на света...дано бъдеш, щастлива![]()
so much rage&drama goin' on here <3
REGGAE BOOM <3
Защо те нямаше нескане че изпусна нещо, но все пак
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
че е курва... и се радвам че я зарязах на време ! ! !
Супер много ме зарадва тази сутрин![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
искам те обратно в прегръдките ми![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
мерси, че ми показа какво е любов . мерси , че беше до мен и ме разбираше . мерси , че винаги ми помагаше . / ТОВА ЗА ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ ОТ ВРЪЗКАТА. / мерси шибаняк , че ми помогна да те преодолея . мерси че си толкова долно копеле ПРОВАЛИ МИ ЖИВОТА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА НО СЕГА ТИ СЕ ВРЪЩА ШИБАНЯК ДА ГО ДУХАШ
Какво ли?![]()
Направи нещо добро ПОНЕ ВЕДНЪЖ в живота си. ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ...![]()
Благодаря ти за прекрасния ден... преди седмица. Наистина най-щастливия ден в живота ми! Благодаря ти, че ми показа какво е да бъдеш щастлив (без трева и алкохол). Благодаря ти, за онези часове, които никога няма да забравя! Винаги, ще те помня - моята първа истинска любов! Дано някога срещна някой, който да ме прави толкова щастлив както ти ме правеше! Обичам те... Дано някога успея да те преудолея!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!