- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Наистина осъзнах, че друг не ме е карал да се чувствам по този начин... ://
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ай стига бе ..Ама ква принцеса си, синя или розова, че ги има сякви?..
Хах, мойто момче, ЗАПРИ СЕ. Моля...
Има една такава ситуация в живота, когато хората, които са ме предали, разочаровали или наранили разбират, че са го направили поради грешните причини и че събирайки камъните са изгубили диаманта ...точно това ще му кажа : ))
Hostis Honori Invidia
Сега страдаш, че не послуша приятелите си.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Бих му казала да си гледа живота и да ме остави намира, защото съм много щастлива с моето момче и никога не бих го оставила, особено пък ако е заради бившия. Бих му пожелала някой ден и той да се почувства както аз се чувствам в момента, защото чувството е незаменимо :P![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
бахти мухльото![]()
![]()
Обичам.. те... да.. дори и до го отричам пред всички и винаги да съм се държала студено с теб.. но мисля че това беше най-правилното решение да се разделим.. знам колко много те нараних и не искам да те губя поне като приятел, колкото и да ти е трудно![]()
Опитах да ти простя, но не можах. Съжелявам ужасно много. Спрях да се сърдя, да говоря за това, да се сещам дори, но вътрешно не спирам да го помня. Ти и аз бяхме нещо велико. Вече не сме нищо и аз не мога да превъзмогна себе си, за да бъдем. Толкова съжелявам...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тряя да изпушим по една цигара...
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Всички безлични бивши ... не ги помня дори![]()
навита за реге-нощна?
probably not.
REGGAE BOOM <3
Бих и казал просто: Go to hell..![]()
Ти си... глупак.Но, ако не беше ти - сигурно нямаше да срещна сегашния си приятел.
Но пак си оставаш глупак.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Липсваш ми, нека просто забравим всичко и да започнем на чисто...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Как може до преди една година да се кълнеше в гроба на баща си,че ме обичаш,а днес да ми казваш "лъжлива к*рва"!?И това,само защото не те обичам!?На 20 години си станал,порастни!
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гледай си работата ма използвачке такава !!!! НЕ се ЗАНИМАВАЙ повече с мен ! Ясно ли е ?!![]()
ESL !!!
Обичам те, мамка ти, мръсно куче, пукни, изчезни от света, никога да не бях те виждала, никоа да не бях те заговаряла, никога да не бях се влюбвала. Подигра се с мен, подритна ме като животно, как може да съм такъв мазохист и все още да те искам, как може...Обичам те...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Dyxai go mursho !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.