- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Ахх...ако можех да ти го кажа ... щяхда съм най-щастливата на света:ти си най-смотания,най-отвратителния,най-гнусния и прост тип на света!Хубаво,че дори не те целунах,защото цях да съм отватена от себе си!![]()
![]()
:P
![]()
бих му казала,че тази,с която е сега е най-големия крокодил срещан някога![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
К'во правиш, как си?![]()
Благодаря ти, че ми припомни защо скъсах с теб. Нагонът ми замъгляваше преценката. Не вярвам някога да изпитам нещо към теб, но с удоволствие бих те мачкала още.![]()
"Липсваш ми, както и моментите прекарани с теб..." Но това никога няма да го чуе ...![]()
Ей така понякога се сещам и се чудя как може да съм те харесвала.Ти не ставаш за нищо е маняк.
Бих й казал, че е изпуснала шанса![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
Fuck off изпусна си шанса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Браво.. Успя. Накара ме да страдам за нищо и никакво време. Възхищавам ти се, боклук. Обичам те и това е, но повярвай ми.. Омразата е повече от любовта и не ми пука как, но ще те забравя. Не заслужаваш и една сълза.. Не заслужаваш даже да те помня.
Определено си боклук. За твое голямо нещастие успя да ме научиш на доста неща и сега не правя такива грешки.
Успех с новата ти приятелка.![]()
Обичам те.
че го обичам повече и от преди, ако изобщо е възможно и нямам търпение да се прибере в България![]()
![]()
![]()
Искам да те нагушкам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Върни се...
*сън*
Няма да се върне... момчетата сме задници в такива моменти. Тръгнем ли си не се връщаме.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Ihr alle habt Angst vor mir!
Видя ли,всичко се връща.А как ти е сега?Гадничко ли ти е?!![]()
Не искам да бъдем приятели,нямам нужда от излишни хора в живота ми
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
нищо днес не може да е както преди,ти не го оцени ,никой няма да ме замени![]()
Hostis Honori Invidia
Хващай си пътя и не се връщай кам мен щото яко БОЙ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Бих й казал, че всичко се връща в този живот / ехх не знам дали ще мога ей така да му го кажа без причина, но . . ./
Бих казал Хахахахахахаха виждаш ли до къде стигна тъпа путкоКакто и леле снижила си стандартите. Може и: Не ми мрънкай не ми дреме! и куп други неща, които важат за 90% от бившите