- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Искам да те нагушкам![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Върни се...
*сън*
Няма да се върне... момчетата сме задници в такива моменти. Тръгнем ли си не се връщаме.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Ihr alle habt Angst vor mir!
Видя ли,всичко се връща.А как ти е сега?Гадничко ли ти е?!![]()
Не искам да бъдем приятели,нямам нужда от излишни хора в живота ми
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
нищо днес не може да е както преди,ти не го оцени ,никой няма да ме замени![]()
Hostis Honori Invidia
Хващай си пътя и не се връщай кам мен щото яко БОЙ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Бих й казал, че всичко се връща в този живот / ехх не знам дали ще мога ей така да му го кажа без причина, но . . ./
Бих казал Хахахахахахаха виждаш ли до къде стигна тъпа путкоКакто и леле снижила си стандартите. Може и: Не ми мрънкай не ми дреме! и куп други неща, които важат за 90% от бившите
Радвам се, че видях колко си слаб. Нямам търпение да ме потърсиш! Много ще се забавлявам.
СПРИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ОБОРОТЕН ! НЕ СТАВАШ !
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
ХАХА сега си ми толкова смешен с постъпките си. Колко съм била някога тъпаа да страдам толкова по теб? Сега вярвам и съм сигурна, че скоро ще срещна някой, който ще ме направи много по-щастлива, отколкото тиЗнам, че всичко се връща, само очквам момента, в който ще те видя прекършен и на ръба, но тогава мен вече няма да ме има... А толкова много те обичах и толкова неща щях да направя за теб. Понякога е тъжно, че всичко свърши по толкова нелеп начин, но ти го избра. Ако зависеше от мен, нямаше да стане така... Но сега като се замисля си ми направил услуга... Мога само да съжалявам новата ти, като знам какво я очаква...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Маймуна.Тва, че се шегуваме двамата, не значи, че съм ти простила, или че пък ще се върна. Пределно ясно ми е колко ме обичаш и колко искаш да върнеш нещата..Резултата е притеснително нисък.
Пука ти, защото не плаках и не си разплетох чорапите, но.. всеки си намира майстора. Не съм направила кой знае какво, за да ти заслужавам тирадите в стил "О,колко ми липсваш.." и "Аз съм виновен". И двамата много добре знаем кой и за какво има вина, просто аз сложих точка и продължих напред, а ти не знаеш кво искаш и си се запънал като магаре на мост.
Ако се събираме-ще е само за секс. Дано поне това да правиш,така както говориш, че можеш, за връзките-видяхме..![]()
![]()
мерси мерси мерси благодаря мерси ^^
REGGAE BOOM <3
И тъкмо те забравях...Приличаме си по едно- не знаем какво искаме.
В моя живот има само една жена и единственото нещо което искам да и кажа е : моля ти се престани да се заяждаш!!
Бегай бе , бурсукСамо това бих му казала
![]()
КУЧКОО ИЗЧЕЗНИ!
Когато те няма
частици от сърцето ми тъжат за теб.
Когато те няма
лицето,което познавах също липсва.
Когато те няма
имам нужда да чуя думите,които ми помагат да се справя
и да поправят всичко,
липсваш ми.i need you,..
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Благодаряти,че ми показа колко малумна бях,че за теб всеки ден плаках... Обичах те много,но явно ти не го разбра щом в онзи ден не кажа нищо когато майка ти най-нахално ме наричаше курва. Колко ме боли само ако си бе в България. Да бе видял мъжа който майка ти водише у вас пред очите ми и ме молише да си мълча... Сега вече не ме боли за теб,но знай че макар и да те мразя винаги ще ти подам ръка в нужда,защото аз съм по силна от теб .... Сбогом Ники Благодаря ти,че ме направи толкова силна![]()
липсваш ми
смешното е че си говорим и мога да и го кажа, но не искам да губя и приятелството ни
madafaka