- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Е,не мога да те забравя и толкова..://
Нужен си ми,бе!-.-
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хм... в момента наистина не знам заедно ли сме или не, но да кажем ( в най-лошия случай), че не сме. Та: съжалявам, правих грешки. Ти също си правил, при това много болезнени неща, не ме ценеше и общо взето имах чувството, че ти е било все тая дали си с мен или рандъм кифла. Сега аз сгазих лука и ако не ми се полага прошка или поне шанс да оправя нещата, е то тогава очевидно не си човек за мен. Аз прощавах и търпях, нека видим дали и ти можеш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Явно не съм те обичал никога. Нямам вина за това, защото чак преди седем месеца и половина разбрах какво е да обичаш. С най-чистосърденчи чувства ти желая успех във живота!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Бих му казала да гори в ада и дано никогаааааааааа да не намери момиче,което до го обича !!![]()
![]()
![]()
![]()
F B { }
Напълно ми прочете ми мислите...Първоначално написано от shwepsy
Бих добавила още нещо - Сега дори не смееш да ме погледнеш в очите след всичко, което направи нали ... Когато си с нея ме подминаваш все едно съм пътен знак, но ногато я няма те е срам дори да кажеш "здрасти", въпреки, че го направи и тотолкова тихо, че едва се чуваше. Обаче знаеш ли какво - Наистина вече не ми пука, а доскоро пак продължавах да мисля разни глупости, което не ми напускаха главата. Вярвам в едно нещо - всичко се връща и на теб ще ти се върне. От сърце ти пожелавам да изпиташ болката, която аз изпитах искам да страдаш ... Вече забравих моментите ни заедно, щастливите дни, караниците.... Но вече КРАЙ писна ми да си тровя нервите, оправяй се... Не искам да знам нищо за теб![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от shwepsy
![]()
If you believe when I say I'd be better off without you,then you never really knew me at all..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
След снощи...
съм тотално влюбена отново![]()
Не знам какво правиш с мен,но страшно те искам..;/////
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На бившия:само да ми паднеееееш, обещах ти следващия път няма да ти простя![]()
![]()
На по-бившия:я пак? Ти кой беше?![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
"Офф беее, денят ми е супер тъп като не си и пишем."
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Раните са прекалено пресни, за да се гледаме с приятелски очи, а?
Усещам, че всичко това ще свърши зле, усещам и че ще боли...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На бившия-нещастник ходи се лекувай страдаш от шизофрения и ред други психически заболявания и едипов комплекс на всичкото тва отгоре горкото момиче което сега е с теб искрено я съжалявам ,можеш всички извинения да си ги завреш в задника, малумно смотано същество..
На този преди него бих казала само - Обичам те ,прости съжелявам , http://www.youtube.com/watch?v=_FTwDdL6Klc няма да те забравя ... и благодаря ти за всичко
Аз вече дори не се сещам за него, минал и заминал, дано не се връща никога.![]()
Ако го видя единственото което ще му кажа е "Здрасти".
Майната ти, страхливец !
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
+1Първоначално написано от withdrawsmoke
Don't hate the hacker,
hate the code!
загуби много, като не ми каза истината в самото начало... можеше да останем добри приятели.. сега оставаме познати.. ти загуби, надявам се да го осъзнаеш!
Малеее каква злоба към бившия/бившатаА аз бих му казала : Липсваш ми ужасно много и много искам сега точно в тоя миг да си до мен, да те прегарна, да те целуна, да ме накараш да се почувствам щатслива и обичана така както само ти можеш.Въпреки, че неможем да сме заедно запомни, че аз винаги ще те помня , няма да забравя любовта ни и теб и винаги ще те обичам..!
ДА ТА ФАКАТ КАЛИНКИТЕ ВЕ ЛАЙНО.
Първоначално написано от BladeDancer
да си обръсне подмишниците, че много мирише 8![]()
Хайде... обади се...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън