- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Шматка.
My heart is chained to you...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Всичко се е случвало пред очите ми, а аз не съм забелязвала. Вярвах, че си щастлив с мен, че ме обичаш! Не мога да повярвам, че има друга! Че я е имало през цялото време! Колко часа беше с нея! Колко часа беше с мен! Едни и същи думи ли редеше и на двете?! Какво ти даваше тя? Какво не ти давах аз?! Плаках дни наред! Сърцето ми се пръсна на хиляди частици! Всичко между нас е било фалшиво, илюзия. И сега се мразя, защото продължава да ме боли, въпреки че знам, че не ме заслужаваш! Мразя се, защото продължавам да те обичам! Защото искам да седнеш срещу мен и да ми обясниш необяснимото!
Търся те във всяко момче,което срещам. Искам да приличат на теб. Да имат твоята походка, твоята усмивка, да говорят с твоя глас, да мислят като теб…ИСКАМ СИ ТЕ ОБРАТНО..САМО ТЕБ И НИКОЙ ДРУГ..ОБИЧАМ ТЕ ЛИПСВАШ МИ ТОЛКОВА МНОГО!![]()
![]()
![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
^
Всичко свърши заради теб и тъпите ти к*рви. Не очаквай да се върна при теб, няма как да стане това. Яд ме е дори, че не те ударих онзи ден.. бъди щастлив. И ти си бил като всички защо те взех за различен..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не си мисли,че пак искам да съм с теб независимо какво си писахме вчера.Искам да съм с В. и да сме заедно много дълги години.Наистина го искам...не си въобразявай,че съм същата и че ще ме грабнеш с нещо.Не искам да се виждаме.
Трябваше да дойда![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ааа, ти кой беше?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хубаво беше миналата година по това време.. ех, спомени.
!!!Първоначално написано от iiordanova
и също така много съжалявам,че аз се разделих с теб..съжалявам,че никога не поговорихме..и знам,че вече е прекалено късно, обаче не мога да разбера защо ме подминаваш...защо когато аз уж не те гледам,ти ме гледаш..нараних ли те?забрави ли ме? толкова се нуждая от една твоя прегръдка точно сега. е,беше каквото беше ..
![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Ами няма какво да се каже на човек, който ти слага епитети без да сте се виждали от година и половина и през цялото това време да си била само негова, но да не го оценява.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
и също така много съжалявам,че аз се разделих с теб..съжалявам,че никога не поговорихме..и знам,че вече е прекалено късно
Да приеме, че няма да сме заедно.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Казаха ми, че си вампирясал.Що така бе, скъпи?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Миговете прекарани с теб бяха несравними, но как можа да ме зарежеш заради тая грозната.. ?
Знам, че съжаляваш и че ще се върнеш.
Искам да съм с теб, но не съжалявам, защото НЯМАМ вина за всичките ти простотии.
И на мен ми е трудничко, но трябва да си платиш първо.
И знам, че има супер много пречки.
Че си курвар, разбрах още когато те видях за първи път.
Но тия "анонимни" търсенки през фейсбуците на приятелчетата ти не са случайни. : ))
А, да. Предполагам, че не се опитваш да ме замениш с добрите, срамежливи и ПРАЗНИ момичета, които сменяш през седмица-две.
И знам, че до края на живота си НЯМА да си безразличен към мен. Дали ще ме мразиш, или тъкмо обратното... не се знае.![]()
"Ти си ми всичко."
Постъпи грешно... с правилното момиче.
'бегай от мен бе овцо'
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ти си от онези хора, които никога не се забравят![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Благодаря ,че запазихме добрите си отношения ,но просто не искам да се връщам към минали нещане искам да сме приятели ,радвам се че ме разбираш ,но мисля че ти беше просто губене на време
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Къде си![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!