- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
...
На бившия бих казала,че в стремежа си да се прави на интересен и важен става смешен,и предизвиква смях в останалите както и в моите очи.
Ти губиш от цялата ситуация ..! Направи грешка, като ме остави, но го осъзна прекалено късно. Знам, че не можеш да ме забравиш, казвал си ми го.. Иска ти се да ми мразиш, но не можеш .. А аз давах всичко за теб, но явно точно в това ми беше грешката. Значеше прекалено много за мен. И кво, като си хвана нова след втория ден си мислиш, че ще ме издразниш... Само ми доказваш какъв боклук си всъщност. И всички виждат и се чудят как можа да ме оставиш заради тази.Както и да е, вече не ми дреме кво мислиш и правиш. И повярвай ми - това което искаше стана. Ти си знаеш
Единственото нещо, което искам да ти кажа сега: Майната ти, боклук!
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Лелеее повечето писали в тази тема са такива смешници![]()
![]()
Бившите им били куpви,простаци,боклуци ... А за к'во тогава сте били с тях бе?!![]()
![]()
![]()
![]()
Съжелявам за спама,нооо просто не се сдържах![]()
Щото преди са били 'най-сладките,най-милите бебчовци'',обаче са се наранили и вече ''ау най-големия нещастник,идиот/курва/кучка''Първоначално написано от 3oPuTy
Или-> щото са били толкова заблудени и влюбени,че не са осъзнали с какъв се захващат...
Глупаво е да обиждате човека,които сте казвали,че обичате.Едно е да го обидиш като си му ядосан/а,друго да го наричаш така по принцип,защото сте скъсали...
Шофирай разумно - стигни жив!
Различен бил..Не вярвах, че някога ще ти го кажа.., но ти си същия боклук като всички останали..,лошото е че и тя те мислеше за различен. За всичките глупости дето ми наговори, ще страдаш..Всичко се връща.
![]()
Mного точно написано!Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
А също така и да не ме заплашва мен или мои приятели с бой,че ще загази..
Майната ти!
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Съжалявам,че се получи така,знам че не го очакваше и се радвам че си щаслив както и аз![]()
Хах от ден на ден , миличък, ставаш все по -зле..![]()
Направихме много грешки, всеки има вина, но в крайна сметка се радвам, че не си развалихме отношенията и че когато някога те срещна, ще си спомням само хубавите неща от това, което наричахме "нас"
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Не сме се виждали от доста време. Ще се радвам да се засечем някъде![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хей... искам да ти кажа толкова много неща, които няма да ти кажа, защото си страхливец и не заслужаваш да ги знаеш!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Съжалявам, но нещата найстина са много сложни![]()
Освен на височина на друго не си пораснал,имаш акъл на 12 годишен и изобщо не знаеш как да се държиш!!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
yep, yep, yepppp !Първоначално написано от Janee
+ Да го духаш, мен !
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не заслужаваш и да те наплюя. Долно същество.
Аз и му го казах доста пъти - "Съжалявам, че така се получи, не беше това целта, просто така стана. Трябваше много по-рано да се разясним. Извинявай за изгубеното време, друго не губиш."
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Никога не можеш отново да ми стоплиш сърцето.![]()
Благодаря за това че ме обогати с лъжи празни обещания направи ме по-силна от преди.![]()
Наркоман долен, същество напомпано само с въздух без никакво покритие.Боклук смачкам и изплют! Хубаво, че се изнесе от квартала да си идеш на селото, нямаш място тука. Един боклук по малко в града!![]()
липсваш ми...
Да ми върне 'Въоръжени Мъже' на Тери Пратчет, че от половин година ми я е завръщала :Д
REGGAE BOOM <3
Fuck off matherfucker![]()