.
Отговор в тема
Страница 20 от 36 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 888

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Хубаво беше миналата година по това време.. ех, спомени.
    !!! и също така много съжалявам,че аз се разделих с теб..съжалявам,че никога не поговорихме..и знам,че вече е прекалено късно, обаче не мога да разбера защо ме подминаваш...защо когато аз уж не те гледам,ти ме гледаш..нараних ли те?забрави ли ме? толкова се нуждая от една твоя прегръдка точно сега. е,беше каквото беше ..
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Ами няма какво да се каже на човек, който ти слага епитети без да сте се виждали от година и половина и през цялото това време да си била само негова, но да не го оценява.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    и също така много съжалявам,че аз се разделих с теб..съжалявам,че никога не поговорихме..и знам,че вече е прекалено късно

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Да приеме, че няма да сме заедно.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Благодаря ти, че ми помогна да осъзная колко си тъп! Благодаря ти, че ми показа, че не е добре да се занимавам с такива като теб.. недорасляк..

и аз бих му го казала

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Казаха ми, че си вампирясал. Що така бе, скъпи?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Миговете прекарани с теб бяха несравними, но как можа да ме зарежеш заради тая грозната.. ?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Знам, че съжаляваш и че ще се върнеш.
    Искам да съм с теб, но не съжалявам, защото НЯМАМ вина за всичките ти простотии.
    И на мен ми е трудничко, но трябва да си платиш първо.
    И знам, че има супер много пречки.
    Че си курвар, разбрах още когато те видях за първи път.
    Но тия "анонимни" търсенки през фейсбуците на приятелчетата ти не са случайни. : ))
    А, да. Предполагам, че не се опитваш да ме замениш с добрите, срамежливи и ПРАЗНИ момичета, които сменяш през седмица-две.

И знам, че до края на живота си НЯМА да си безразличен към мен. Дали ще ме мразиш, или тъкмо обратното... не се знае.

"Ти си ми всичко."

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    'бегай от мен бе овцо'
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Ти си от онези хора, които никога не се забравят

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Благодаря ,че запазихме добрите си отношения ,но просто не искам да се връщам към минали неща не искам да сме приятели ,радвам се че ме разбираш ,но мисля че ти беше просто губене на време
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на mynichka
    Къде си
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

"Пиши бе :S"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    SMS - "Искам след време да споменаваш мойто име." <-

Искай си, скъпи. Твоето име ще остане един лош спомен, пропит с много лъжи... благодарение на теб.
    Не разбирам само как може да те помоля за няколко броени неща, които са важни за мен, а ти да се подиграваш с тях.

Имам чувството, че те намразвам. А не искам. И все пак мога ли да го спра? Късно е да се разкайваш, късно е да ми се извиняваш, късно е за нашите отношения...
    Просто спри да ме търсиш както ти казах и всички ще е наред.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    .Искам да съм с В. и да сме заедно много дълги години.
    Пожелавам ти да се сбъдне тази твоя мечта ,макарче още колко гаджета ще имаш и ще си променяваш мнението .

Мега фен Аватара на babity
    Най - доброто винаги предстои.

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от shwepsy
    Нямаше да ме забравиш?Щяхме да останем приятели?Можела съм да разчитам на теб след като скъсаме?Благодаря ти , че ми показа какъв всъщност си,преди да затъна напълно в заблудените си мисли.Благодаря ти за всичко,за това ,че научих ,че колкото и да обичаш някого,не може да го оставяш да си играе с теб,за това че понякога трябва да си силен,или даже груб.. и за това че не всеки е такъв , за какъвто се представя.. иначе.. ти си тъпо копеле,дано ти се върне тъпкано скапан боклук. (:
    Напълно ми прочете ми мислите...
    Бих добавила още нещо - Сега дори не смееш да ме погледнеш в очите след всичко, което направи нали ... Когато си с нея ме подминаваш все едно съм пътен знак, но ногато я няма те е срам дори да кажеш "здрасти", въпреки, че го направи и тотолкова тихо, че едва се чуваше. Обаче знаеш ли какво - Наистина вече не ми пука, а доскоро пак продължавах да мисля разни глупости, което не ми напускаха главата. Вярвам в едно нещо - всичко се връща и на теб ще ти се върне. От сърце ти пожелавам да изпиташ болката, която аз изпитах искам да страдаш ... Вече забравих моментите ни заедно, щастливите дни, караниците.... Но вече КРАЙ писна ми да си тровя нервите, оправяй се... Не искам да знам нищо за теб
    Ейй твоя поне го е срам да те погледне.. а моя знаеш ли какво?!!!! ЗАЯЖДА СЕ!!Ходихме толкова време,а той чак ся ме мисли за дебела , грозна и т.н , защото се чувства наранен.. и разправя насам и натам ,че той ме е скъсал.. ама вчера му казах пред цялото даскало да спре да сънува .. БОКЛУЦИИИ !!!
    I promise to love you every moment of forever..

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Много време не сме се виждали, трябва да се скиваме тия дни, май фрееенд

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    .. че и двамата стигнахме до тук заради глупавата си гордост ..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

майната тиии

айде пак като вчера, а?
    REGGAE BOOM <3

Град
    Plovdiv
    Съжалявам, че те използвах така и ти просто стана част от малоумния ми план, защото се оказа точен пич,а и наистина ми харесваше..и не съжалявам за преживяното,беше ни много хубаво.. Сега се надявам и двамата да сми щастливи с новите ни половинки..всеки тръгва по своя път..а спомените са си спомени,а още по-добре,когато са хубави

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Как може да си такова хлапе... Детски работи.

Супер фен Аватара на Shia
    Защо се държиш толкова хладно с мен като се разбрахме,че няма да е така ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си