- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
SMS - "Искам след време да споменаваш мойто име." <-![]()
Искай си, скъпи. Твоето име ще остане един лош спомен, пропит с много лъжи... благодарение на теб.
Не разбирам само как може да те помоля за няколко броени неща, които са важни за мен, а ти да се подиграваш с тях.
Имам чувството, че те намразвам. А не искам. И все пак мога ли да го спра? Късно е да се разкайваш, късно е да ми се извиняваш, късно е за нашите отношения...
Просто спри да ме търсиш както ти казах и всички ще е наред.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пожелавам ти да се сбъдне тази твоя мечта ,макарче още колко гаджета ще имаш и ще си променяваш мнението .Първоначално написано от SuNsEt
Най - доброто винаги предстои.
Ейй твоя поне го е срам да те погледне.. а моя знаеш ли какво?!!!! ЗАЯЖДА СЕ!!Ходихме толкова време,а той чак ся ме мисли за дебела , грозна и т.н , защото се чувства наранен.. и разправя насам и натам ,че той ме е скъсал.. ама вчера му казах пред цялото даскало да спре да сънува .. БОКЛУЦИИИ !!!Първоначално написано от tanch3t093
I promise to love you every moment of forever..![]()
Много време не сме се виждали, трябва да се скиваме тия дни, май фрееенд![]()
.. че и двамата стигнахме до тук заради глупавата си гордост ..![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
айде пак като вчера, а?![]()
REGGAE BOOM <3
Съжалявам, че те използвах така и ти просто стана част от малоумния ми план, защото се оказа точен пич,а и наистина ми харесваше..и не съжалявам за преживяното,беше ни много хубаво..Сега се надявам и двамата да сми щастливи с новите ни половинки..всеки тръгва по своя път..а спомените са си спомени,а още по-добре,когато са хубави
![]()
![]()
Как може да си такова хлапе... Детски работи.
Защо се държиш толкова хладно с мен като се разбрахме,че няма да е така ?
Загубеняк!!! Изпусна ме,а бях готова на всичко заради теб...Промених се в положителна посока заради теб,макар че бяхме заедно за кратко...Преобърна целия ми свят...Страдах и още страдам и ти си виновен за това,защото се държиш така сякаш не искаш нещата да са приключили,но това е само на моменти,само когато си на кеф...Всъшност не знам защо ми пука за теб или защо ме привличаш,не си нищо специално! Майната ти!!!
Как мое съм бил толко' прост, че да се фана с тебе ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Никога не съм те разбирала, само съм си мислела, че го правя. Но и ти мен не си. Може би е по-добре, че не сме заедно. Само дето дадох всичко от себе си. Съжалявам ли? Често да си кажа, не знам. Може би малко. Щеше ми се и ти да поемеш малко инициатива в тази връзка, но не го направи. Беше хубаво, но вече свърши.
Съжелявам за това,което ти причиних...И затова че съм гадна и лъжлива кучка и не знам какво искам. ...Прекрасно момче просто не ме заслужаваше..
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Гадино такава, събуди ме снощи в 3 часа. Поне днеска си седни в тъпия фейсбук, че искам да видя новите колеуси, а имам макс още половин-един час преди да ме хванат да върша домакинска работа.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Време е да решиш дали искаш да си с мен. Няма да чакам дълго![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Малко по малко безразличие...
Още те обичам,но ще ми мине.
Бъди си с нея.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Една година след теб,отново успях да почуствам пеперуди в стомаха. Щастлива съм![]()
ла-ла-ла
че не заслужава даже приятелството ми в facebook![]()
Направи го като мен..и без това не можеш по добре!!![]()
Everything i do..I do it for you.,!! <3