- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Искам да я прегърна ;(
ухх, да ти е гадно! I would never wish bad things, but I dont wish u well![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Държах се така не безпричинно. Не знам дали не съм прекалила ,но има ли значение вече? Аз търся нещо съвсем различно, което ти определено не си и не можеш да бъдеш, ти не можеш да понесеш начина по който се държа с теб заради това и ето въпреки че се обичаме се разделихме и не можем да бъдем заедно, както и да е вече свикнахме един без друг и ще продължим поотделно...Каквото и да е било обаче парите са си пари така че си ми ги връщай ПО-СКОРО![]()
Благодаря за всичко, което правиш за мен !![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Толкова месеци сополи и ревове в стил "загубих си фафлата, искам си я обратно", за да разбера, че фафлата (сиреч ти), не е от най-добрите, пък и на всичкото отгоре е с изтекъл срок на годност и от нея ме удря на диарични разходки по майнинци с единствена цел усамотение, разчисъл, и видиш ли, опити да те забравя, докато няма кой да ми пили на главата, НО..., в крайна сметка-лечението ми от яденето на лоши фафли, не те засяга, маме.![]()
Като се видяхме, забелязах, че хич не си се променил, пак ми се усмихваш леко така, тактически, ама ..уйци.Това заслужаваш и това получаваш, язък, че ми трябваше толкова време да ми уври главата.
За приятел-ставаш, даже много. Нямаш нищо общо с анемичния пор, който си във връзка или след раздяла. В свалките и временното зарибяване на любителите на фафли си номер едно, но.. дотук.
Много здраве, щастие, късмет.. и дано се намери някоя достатъчно глуповата и не чак толкова грозновата, колкото някои от предишните ти приятелки, та да ти се отвори парашута, защото си загорял като тиганите на баба ми от памти века и, когато се опитвш да "забършеш" някое момиче, това ти личи, и е меко казано, отблъскващо.![]()
Махни ми се от очите по-хубаво.
Все ми иде да те гушна,но няма.
Не заслужаваш.
К'во ми се правиш,за бога?!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Защо го правиш толкова сложно за мен?
Нали си с нея? Защо продължаваш да търсиш мен?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
благодаря ти, че ми помогна да разбера какъв нещастник сиГодина по-късно виждам, че си същия загорял тъпак....айде със здраве
![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Липсваш..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бих му казала, че е много зле горкия, да иде да се гръмне някъде най-добре, не е нужен на този свят![]()
Че е супер зле,да си гледа живота и да не пуска гадни слухове за мен
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Жена като мен се печели, като и обръщаш внимание и си личи, че си сериозен... Мислех, че го знаеш. Ако не е така, не разбирам кво искаш от мен.....![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А аз те съжалявах :О А ти си такова чудовище. Честно сега се променям ставам кучка.Даано никога повече не те видя, а ако те видя в лошо състояние (колкото и да е грешно) ще ти се смея и ще ти кажа съдбата е кучка![]()
хаха кату вярваш на хорските лъжи така става "мило" разбра к'во си изгубил само че малко късно аи ся разменяме позициите![]()
![]()
![]()
![]()
Лигла съм била преди ти харесваше...курва съм била щот обичам друг ли?!Ама аз имам него ти кфо имаш !
сестра ти все още е по-яка от теб :Д:Д:Д
иначе бих и казал че е тъпа интригантка
RedRum Against Racism!/afa/
браво,поне един човек в тоя форум да е искрен :ДПървоначално написано от Tutmanik
RedRum Against Racism!/afa/
абсолютно нищо
няма какво да му кажа..беше каквото беше и на мен не ми пукаше много за него.
мноо здраве![]()
извинявай за всичко, извиннявай, че съм една незнаеща какво иска кучка лъгала те толкова много време.. трябва да продължа и продължавам без теб.. трудно е, но всичко се връща
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Искам и аааааз.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как може до такава степен да не разбираш от намеци?!Да не си малоумен???![]()
Брях,брях
Кога ще ме оставиш да живея живота си, без да се натрапваш постоянно в него?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бих му казала да си го навре от зад (без извинение)![]()
Първоначално написано от xdennyx
No need to ask
He's a smooth operator