- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Разбрах какъв си прекалено късно. Хайде, давай спи с всяка втора.Онази, която сега се върна при тебе и която казваш, че обичаш е най-голямата глупачка. Някой трябва най-накрая да й отвори очите, за твоите игри. Да види как на думи си: Аз не искам секс, ще те чакам колкото е необходимо, а след две минути питаш момиче колко ще ти струва да спиш с нея. Въпроса, е че някой трябва да й отвори очите на тази глупачка. Обичах те прекалено, а ти не си го заслужавал. Ти си поредния неблагодарник.
Освен това си и много добър лъжец. С твойте думи всяко момиче ще се чувства като единствена, докато не разбере, че спиш с всяка друга.
Някой дн и тази глупачка ще го разбере, но ще я боли двойно повече от колкото мен, защото се върна при теб.
ХАХАХАХААХАХАХАХАХПървоначално написано от SeXyMaCka
Излиза ми се,защото ми е скучно и моя е излязал.Попринцип бих те потърсила,обаче като знам после колко пъти ще ме потърсиш по-добре да си седя в нас или да изляза сама.![]()
Съжалявам,че приключихме връзката си .Обичам те. Но така е по-добре![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Мри в ада.Добре се отървах от теб.Сега поне не си тровя нервите... +![]()
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
"Радвам се , че сме бивши и че се осъзнах на време))) "
Усмихвайте се ! : )))
~
какво правиш
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако говорим за най-най-най последния ми бивш, категорично не бих общувала с него ;д
Бих му казала че е голямо дете,няма уважение към момичетата и никога не е обичал както той каза, за това не знае какво е ! А и че е едно нафукано гъзарче което гледа само с коя мацка да се изфука!!!!!!!!!
еми щом има желание има и начин, няма ли желание, намираме оправдание.. и така.. и че ми липва малко и чакам с нетърпение лятото да мине, за да се съберем пак![]()
(Не е към последния бивш де...) Обиччччччччамммм тееееееееееееееееееее,зна ,че и ти мен бейбиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме изнудвай де.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
хаха какво ме гледаш отдалече толкова жалко ? Всичко свърши. Единственото което ще ми липсва са спомените. Когато ти си беше ти, а не някакъв измислен индивид взимащ протеини и правещ се че може много. Горила![]()
Жива и здрава, сили и успехи за напред, щастие, любов и много деца ти пожелавам.![]()
Не винаги схващат тънкия намек, но това не е важно.
Обикновенно след това не ме търсят повече зверовете. Това ги упоява някак.![]()
Набавяне на адреналин
Въпреки че пред всички отричам, все още адски много те ОБИЧАМ!![]()
Винаги напред, никога назад!
Споменът за теб избледнява, както избледняха и чувствата. Скоро ще си никой за мен.
Не ми излизаш от ума, момче.. Не знам как го правиш, а дори не се стараеш толкова.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Смешно е да се държиш така. М'да.
Блях!
И разбрах че въобще не съм те познавала.Не е за вярване, че се занимаваш с подобни неща... наистина никога не съм очаквала, дори подозирала.
Е, радвам се, че вече нямаме нищо общо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
След вчера просто ме убеди, че не трябва изобщо да съжалявам заради теб. Наистина просто държанието ти.. Като с непозната .. Ох не искам даже да го коментирам, защото колкото и да не ми се иска болно ми е, гадно ми е, дразня се, че сме такива инати... Абее след време толкова ще ми е смешно за тези ми мисли, толкова ще се чудя просто на всичко... Дано това време дойде по-бързо.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!