- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на бившия/бившата си в този момент. ?
Предполага се,че аз трябва да съм лапето,защото съм по-малка,а не ти .. :д
Добре бе като видя,че не ти вдигам за какво ми звъниш пак?И къв е тоя смс?!Нали си имаш гадже,ходи си при нея ,че и без тва е 300 килограма и ръцете и са по-големи от твоите.Само се оплакваш.Аз пък не искам да се виждам всеки ден с тебе,един път излязохме и толкова.Не стига,че си нахален и дори ЛЕГНА в мен ами и сега ми се правиш на ощипана госпожичка.Едно време ,когато аз съм ти писала такива смси ти къде беше,а?Питам?Трай си там,гледай си жената и си празнувай рождения ден другия месец.Кво ме каниш като че ли ше дойда.Ми много ясно,че ако дойда ше съм с МОЯ...кво ми се хилеше оня ден?Ама и без това няма да идвам...От къде на къде пък ще ми казваш 'където си ти там съм и аз'??Я да си имаме уважението...ти нито си ми се обадил за моя рожден ден,нито нищо дори и едно съобщение във фб не си ми написал.А аз за 17тия ти рожден ден кво ли не направих,че да ти го подаря тва.Айде ...много ми е зор.
Охохо, колко обичам да нямаш време за мен....
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Точно!Първоначално написано от Paramour
Искам да ти...направя едни неща, а после и ти да ми... направиш едни неща. Трябва довечера да дойдеш до нас!![]()
"Мерси, че изчука ония трол, наречен твоя "просто приятелка"..че нямаше смелост да ми го признаеш в очите ..и ми помогна да осъзная какъв боклук и курвар си наистина. ^^
"Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to...." Stephen King :3
3 години са прекалено малко време, което да прекарам с теб. Ти избра този път, а аз ти дадох "лунното цвете", ти го взе и не го оцени. Успех в живота, слънце мое!
Нямаше да говориш тия простотии, ако знаеш през какво съм минала заради теб и колко съм се променила пак заради теб и то към лошо, но не съм спряла да те обичам.В крайна сметка ако искаш вярвай, доказала съм го многократно, нещо, което ти не си правил от 2 години.Не стига, че АКО случайно се сетиш за мен е веднъж на 2 дена и съответно ти се радвам като дете на шарени бонбонки, сега пак излязох крива, за нещо, което е толкова далеч от истината и е само в главата ти.. Къв е смисълът да си играя с теб, ако нямам чувства, при положение, че винаги казвам истината на хората, дори да е болезнена, а тук тази истина няма нищо общо с твоята, породена от ревността ти... Да си мислил как се държиш преди 1 година, да, тогава се запознах с кого ли не, не че вече много поддържаме отношения, но все пак.. Не е било сега.Сега ако знаеше какви неща правя за теб, дали щеше да се сърдиш дали.. Или не, може би и това е малко.. То човек не може само да получава, трябва и да дава... Така мисля аз поне.
К'во става?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Как се радвам, че се отървах от тебе ииии сега съм по-щастлива от всякога с него![]()
И за кво ти писах снощи ? Пак доказа за пореден път,че не можеш да се държиш сериозно и 1 минута,неизживяно детство може би.Майка ти май беше права като каза,че никое момиче няма да те изтърпи с всичката ти лиготия.Жалко за теб,наистина.
За к'во ми писа?Каква ти беше работата..
Много искам да те видя!Много..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Искаше да ми е гадно?Постигна го...Дано да си доволен сега, пък те съветвам ако нямаш чувства към мен, както изглежда, не се занимавай, да видим като съм толко лоша дали ще ме забравиш.![]()
да ти е*а майкатаа...![]()
Вече не чувствам нищо към теб.![]()
Е, ние сме си приятели
Ще му кажа нещо от рода на: Благодаря за всички хубави моменти заедно, благодаря, че ми отвори очите, че ме научи как да не бъда наивна и че беше икрен с мен :*![]()
Въпреки жалкото развитие на нещата не изпитвам омраза, бъди щастлив .. За мен не се притеснявай, просто за пореден път ми доказа, че изобщо не е трябвало някога да страдам толкова. Минало - заминало! Сега съм щастлива![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
мхм..Първоначално написано от againstyou
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Няма смисъл да повтарям едно и също, щото някои неща са ти далеч от акъла.Дано не е твърде късно, като осъзнаеш как трябва да се държиш.![]()
Еми да,дразниш ме,нахален си и си правиш каквото искаш и всичко отрицателно,обаче поне едно нещо евала...Само като ти кажа 'майка ми' (примерно) и вече знаеш,че имам проблем и няма нужда да задаваш повече въпроси.Ест познаваме се от 17 години,знаеш какво е семейството ми и какви проблеми стават.Жалко,че той не знае и ...кога ли някога ще разбере?
На мен ми е гадно, но и на теб същоСамо знай, че много ще съжаляваш.
Първоначално написано от againstyou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Мейд май дей, сириъсли !!!
// бих си помълчала малко с него. само това би било правилно май