.
Отговор в тема
Страница 25 от 36 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 888
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Предполага се,че аз трябва да съм лапето,защото съм по-малка,а не ти .. :д

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Добре бе като видя,че не ти вдигам за какво ми звъниш пак?И къв е тоя смс?!Нали си имаш гадже,ходи си при нея ,че и без тва е 300 килограма и ръцете и са по-големи от твоите.Само се оплакваш.Аз пък не искам да се виждам всеки ден с тебе,един път излязохме и толкова.Не стига,че си нахален и дори ЛЕГНА в мен ами и сега ми се правиш на ощипана госпожичка.Едно време ,когато аз съм ти писала такива смси ти къде беше,а?Питам?Трай си там,гледай си жената и си празнувай рождения ден другия месец.Кво ме каниш като че ли ше дойда.Ми много ясно,че ако дойда ше съм с МОЯ...кво ми се хилеше оня ден?Ама и без това няма да идвам...От къде на къде пък ще ми казваш 'където си ти там съм и аз'??Я да си имаме уважението...ти нито си ми се обадил за моя рожден ден,нито нищо дори и едно съобщение във фб не си ми написал.А аз за 17тия ти рожден ден кво ли не направих,че да ти го подаря тва.Айде ...много ми е зор.

Охохо, колко обичам да нямаш време за мен....
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Благодаря ти, че ми помогна да осъзная колко си тъп! Благодаря ти, че ми показа, че не е добре да се занимавам с такива като теб.. недорасляк..
    Точно!

Мега фен Аватара на babity
    Искам да ти...направя едни неща, а после и ти да ми... направиш едни неща. Трябва довечера да дойдеш до нас!

Град
    sevlievo/gabrovo/kazanlak
    "Мерси, че изчука ония трол, наречен твоя "просто приятелка"..че нямаше смелост да ми го признаеш в очите ..и ми помогна да осъзная какъв боклук и курвар си наистина. ^^
    "Sometimes being a bitch is all a woman's got to hold on to...." Stephen King :3

Ако си ми ядосана, можеш да ми върнеш всичките целувки.

3 години са прекалено малко време, което да прекарам с теб. Ти избра този път, а аз ти дадох "лунното цвете", ти го взе и не го оцени. Успех в живота, слънце мое!

Нямаше да говориш тия простотии, ако знаеш през какво съм минала заради теб и колко съм се променила пак заради теб и то към лошо, но не съм спряла да те обичам.В крайна сметка ако искаш вярвай, доказала съм го многократно, нещо, което ти не си правил от 2 години.Не стига, че АКО случайно се сетиш за мен е веднъж на 2 дена и съответно ти се радвам като дете на шарени бонбонки, сега пак излязох крива, за нещо, което е толкова далеч от истината и е само в главата ти.. Къв е смисълът да си играя с теб, ако нямам чувства, при положение, че винаги казвам истината на хората, дори да е болезнена, а тук тази истина няма нищо общо с твоята, породена от ревността ти... Да си мислил как се държиш преди 1 година, да, тогава се запознах с кого ли не, не че вече много поддържаме отношения, но все пак.. Не е било сега.Сега ако знаеше какви неща правя за теб, дали щеше да се сърдиш дали.. Или не, може би и това е малко.. То човек не може само да получава, трябва и да дава... Така мисля аз поне.

К'во става?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Как се радвам, че се отървах от тебе ииии сега съм по-щастлива от всякога с него

Град
    Несебър ;]
    И за кво ти писах снощи ? Пак доказа за пореден път,че не можеш да се държиш сериозно и 1 минута,неизживяно детство може би.Майка ти май беше права като каза,че никое момиче няма да те изтърпи с всичката ти лиготия.Жалко за теб,наистина.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    За к'во ми писа?Каква ти беше работата..
    Много искам да те видя!Много..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Искаше да ми е гадно?Постигна го...Дано да си доволен сега, пък те съветвам ако нямаш чувства към мен, както изглежда, не се занимавай, да видим като съм толко лоша дали ще ме забравиш.

Град
    Varna
    да ти е*а майкатаа...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Вече не чувствам нищо към теб.

Нищо.

Град
    Пловдив
    Е, ние сме си приятели
    Ще му кажа нещо от рода на: Благодаря за всички хубави моменти заедно, благодаря, че ми отвори очите, че ме научи как да не бъда наивна и че беше икрен с мен :*

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Въпреки жалкото развитие на нещата не изпитвам омраза, бъди щастлив .. За мен не се притеснявай, просто за пореден път ми доказа, че изобщо не е трябвало някога да страдам толкова. Минало - заминало! Сега съм щастлива
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Несебър ;]
    На*укай си го,браат. : )

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    На*укай си го,браат. : )
    мхм..
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Няма смисъл да повтарям едно и също, щото някои неща са ти далеч от акъла.Дано не е твърде късно, като осъзнаеш как трябва да се държиш.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми да,дразниш ме,нахален си и си правиш каквото искаш и всичко отрицателно,обаче поне едно нещо евала...Само като ти кажа 'майка ми' (примерно) и вече знаеш,че имам проблем и няма нужда да задаваш повече въпроси.Ест познаваме се от 17 години,знаеш какво е семейството ми и какви проблеми стават.Жалко,че той не знае и ...кога ли някога ще разбере?

Мега фен Аватара на ameli
    На мен ми е гадно, но и на теб също Само знай, че много ще съжаляваш.

Повече от фен Аватара на Taam
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Майка ти май беше права като каза,че никое момиче няма да те изтърпи
    ...
    Мейд май дей, сириъсли !!!

// бих си помълчала малко с него. само това би било правилно май
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си